Entreeticket Fashion for Good Museum

Entreeticket Fashion for Good Museum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Fashion for Good Museum. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Fashion for Good Museum: details

Wat? Koop je ticket met [korting] korting. 3 maanden geldig. Gratis voor kinderen t/m 5 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.00 EUR in plaats van 10.00 EUR

Het Fashion for Good Museum is een interactief modemuseum gericht op de toekomst van fashion. Het museum vertelt de verhalen achter de kleren die je draagt en hoe je met de juiste keuzes voor die kleren een positieve impact kan hebben op mensen en het milieu. Het Fashion for Good Museum gelooft dat de modeindustrie kan én moet veranderen, en helpt daarom om de juiste kennis hierover te verspreiden. Een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in mode, duurzaamheid of innovatie.

Er is ook een museumwinkel genaamd “Good Shop” te vinden in het gebouw, waar je innovatieve en betaalbare duurzame kleding kunt vinden die zorgvuldig zijn samengesteld.

Expo Fashion Week
(20 mei t/m 7 oktober 2022)

Elk jaar wordt de nieuwste mode geshowd op catwalks in bijvoorbeeld New York, Parijs en Milaan tijdens Fashion Week. Dit fashion fenomeen is van grote impact op de mode-industrie en op onze eigen kledingkasten. 

Daarom duikt het Fashion for Good Museum in het verleden, het heden en de toekomst van Fashion Week. De tentoonstelling onderzoekt de impact van ‘fashion weeks’ op de mode-industrie. Zijn grote entertainment shows nog van deze tijd? Hoe ziet de toekomst er uit? Ontdek dit en meer en bekijk het werk van o.a. couturier Ronald van der Kemp, digitale modehuis The Fabricant en fotograaf Bill Cunningham. 

Bereikbaarheid

Het Fashion for Good Museum is gevestigd in het hart van Amsterdam. Het museum is gemakkelijk te voet te bereiken, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Fashion for Good Museum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!