Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy

Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Ga voordelig naar een Beurzen in Rotterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy: details

Wat? Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy met [korting] korting. Geldig van 25 t/m 27 november 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Ben je een echte liefhebber van architectuur? Bezoek dan van vrijdag 25 t/m zondag 27 november 2022 de Excellent Woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen en krijg de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kun je je perfect oriënteren en laten inspireren door de toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Denk niet alleen aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vind je precies de stand die aansluit op jouw smaak en wens(en).

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur, woonaccessoires of auto’s en boten, op de Excellent Woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen. Alle zintuigen worden er namelijk geprikkeld op een onvergetelijke manier. En ja, ook de smaakpapillen. Want bij de high end experience die ze bieden wordt ook de inwendige mens niet vergeten. 

Excellent Magazine

Bij Excellent Magazine hebben ze de lat hoog liggen als het gaat om het tonen van de fraaiste ontwerpen op het gebied van wonen en lifestyle. Bij de Excellent Woonbeurs gaan ze nog een stap verder en halen ze alles uit de kast. Voor jou, om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft. Dat kunnen zij alleen dankzij de medewerking van hun partners die exposeren, die er met hun allermooiste creaties staan. Het wordt een feest der herkenning, een feest van verbazing en een climax aan inspiratie.

Data en tijden

  • Vrijdag 25 november 2022
    11:00 – 21:00 uur. Speciale Black-Friday activiteiten met diverse optredens, een shopboulevard en mooie productpresentaties
  • Zaterdag 26 november 2022
    11:00 – 19:00 uur, reguliere beursdag
  • Zondag 27 november 2022
    11:00 – 18:00 uur, reguliere beursdag

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Excellent Woonbeurs.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!