Entreeticket Evening Cruise door Amsterdam

Entreeticket Evening Cruise door Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Evening Cruise door Amsterdam. Ga voordelig naar een Rondvaart in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Evening Cruise door Amsterdam: details

Wat? Evening Cruise Amsterdam met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Kinderen t/m 4 jaar mogen gratis mee.

Nu aan slechts 12.50 EUR in plaats van 22.50 EUR

De Evening Cruise is een 90 minuten durende avond rondvaart die je kennis laat maken met de unieke sfeer van Amsterdam bij nacht. Duizenden lichtjes verlichten de bruggen en iconische grachtenpanden en geven de stad een haast magisch uiterlijk.

Bij binnenkomst word je verwelkomt aan boord van de comfortabele rondvaartboot door de ober. Bestel een heerlijk drankje en kies vervolgens uit één van de 21 beschikbare talen in het Personal Audio Systeem. De audio guide neemt je mee door de stad – leer over het ontstaan van de grachten, het leven in de stad in de Gouden eeuw, maar ook over het moderne Amsterdam van nu. Of geniet in alle rust van de prachtige uitzichten die aan je voorbij trekken terwijl de avond valt over Amsterdam.

En voor de kinderen is er zelfs een speciaal Kids Cruise audio avontuur met bijbehorend activiteiten pakketje!

De “Gezocht: Zoetwaterpiraten” kids cruise is een audio verhaal voor de kleinste bezoekers. Dit interactieve verhaal met opdrachtenboekje, potloodjes en echte piratenkijker is inbegrepen bij ieder kinderkaartje. Tijdens de gewone rondvaart luisteren de kids via het Personal Audio Systeem naar hun eigen audio verhaal (beschikbaar in Nederlands & Engels) waarin vriend Sjonnie de Amsterdamse muis ze mee nemen op een avontuur door de grachten.

Rolstoel toegankelijk

Indien er een rolstoel in het gezelschap bevindt, dan wordt ervoor gezorgd dat je mee vaart met een boot die rolstoel toegankelijk is. Je wordt verzocht om uiterlijk 15 minuten van te voren aanwezig te zijn. 

Bereikbaarheid

Je kunt opstappen aan de Stadhouderskade 501 (tegenover Hard Rock Cafe). Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Blue Boat. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Rondvaart voor een Rondvaart. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!