Entreeticket Eifelpark Gondorf

Entreeticket Eifelpark Gondorf

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Eifelpark Gondorf. Ga voordelig naar een Pretparken in Gondorf NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Eifelpark Gondorf: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig vanaf 1 april t/m 1 november 2023. Gratis toegang tot een lengte van 105 cm. Reserveren is niet nodig.

Nu aan slechts 29.90 EUR in plaats van 34.90 EUR

Beleef een onvergetelijke dag bij Eifelpark Gondorf! Met meer dan 60 attracties valt er voor een ieder wat te beleven. Ga met volle snelheid van de wildwaterbaan, in de slee van de zomerrodelbaan Eifel Coaster glijd je met snelheden tot 40 km/u naar het dal of bewonder het pretpark van een verre hoogte in de Graviator Spinning Drop Tower. 

Naast de spectaculaire attracties kan je ook genieten van de 200 dieren. Herten, reeën, bruine beren, wolven, lynxen, stokstaartjes, wallaby kangoeroes en vele andere wilde dieren kunnen van dichtbij worden geobserveerd in de ruime verblijven. In combinatie met het bosavonturenpad kan je de natuur van dichtbij beleven. De dierenverzorgers komen geregeld langs om de dieren te voeren en dat levert interessante informatie op. De perfecte plek voor een dag vol entertainment voor de hele familie!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren is gratis op het naastgelegen parkeerterrein. 

Kijk voor meer informatie op de website van Eifelpark Gondorf.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!