Entreeticket + drankje Het Land van Jan Klaassen

Entreeticket + drankje Het Land van Jan Klaassen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket + drankje Het Land van Jan Klaassen. Ga voordelig naar een Pretparken in Braamt NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket + drankje Het Land van Jan Klaassen: details

Wat? Koop tickets met [korting] korting, inclusief drankje. Reserveren is niet nodig. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 12.50 EUR

Beleef samen met je kinderen een dag plezier bij Het Land van Jan Klaassen in Braamt. Vrijuit spelen en ontdekken prikkelt je fantasie, stimuleert je creativiteit en ontwikkelt je motoriek. Vergeet het digitale tijdperk en laat je kinderen weer klimmen, glijden en springen in zowel een buiten- als binnenspeeltuin. Ga met Jan Klaassen op avontuur en maak een reis vol fantasie.

In het buitenspeelpark van Jan Klaassen zijn meer dan 60 speeltoestellen; glijbanen, schommels, fietsjes en springkussens. Er is een trein, waterspeeltuin en een doolhof. Veel fietsjes en karren, springkussens, glijbanen en klautertoestellen. De grote buitenspeeltuin is erg overzichtelijk. Hierdoor kunnen kinderen op een veilige manier alles zelf ontdekken. Er is een dierenweide met wiebeldieren voor de allerkleinsten. De reis gaat verder in de sfeervolle indoorspeeltuin. Fiets met Jan Klaassen door de lucht in zweefauto’s, rijd met de trein door de goudmijn of maak salto’s op het springkussen. In het grootste poppentheater van Nederland ontmoet je Jan Klaassen en Katrijn. Er zijn meerdere, verschillende, shows per dag. Dat wordt een onvergetelijke reis met familie of kinderfeest.

Naast de gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar, óók gratis toegang voor jarigen op de datum hij/zij jarig is of wanneer hij/zij met een kinderfeest op bezoek komt.

Bereikbaarheid

Het Land van Jan Klaassen is gelegen in het Gelderse dorp Braamt. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Land van Jan Klaassen. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!