Entreeticket DippieBoe

Entreeticket DippieBoe

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket DippieBoe. Ga voordelig naar een Pretparken in Best aan een scherpe prijs.

Entreeticket DippieBoe: details

Wat? Koop je tickets voor het Halloween-event DippieBoe met [korting] korting. Geldig van 25 t/m 30 oktober 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 13.20 EUR in plaats van 16.50 EUR

DippieDoe in Best verandert dit najaar in DippieBoe, Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar! Waar normaal gesproken het geluid van vrolijke kinderen en blije volwassenen door de lucht galmt, echoën nu de duistere klanken van grimmige piraten over het water en langs de bomen.

 Het is weer oktober… de tijd waarin enge schepsels je de stuipen op het lijf jagen! En dit jaar wordt het grootser, enger en meeslepender dan ooit. De verhalen komen tot leven… Ontsnap aan de griezelige piraten die zich overal in het park kunnen verschuilen. Ze zijn vervloekt door een kwade zeedemoon, die de macht wil grijpen! Wanneer een duivels boek vol spookverhalen wordt opengeslagen, schieten felle vlammen de nacht in. Durf je te blijven tot het donker wordt…?

Deze enge avonden worden van 25 t/m 30 oktober gevierd in Attractiepark DippieDoe in Best, op een kanonskogelworp afstand van Eindhoven. Het park is geopend van 12:00 uur tot 21:00 uur, en de griezelavond start om 18:00 uur.

Bereikbaarheid 

Attractiepark DippieDoe is gevestigd in Best nabij Eindhoven. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, kun je voor €4 parkeren op het parkeerterrein bij het park. 

Kijk voor meer informatie op de website van Attractiepark DippieDoe. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Pretparken voor een Pretparken. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!