Entreeticket Dierenrijk

Entreeticket Dierenrijk

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Dierenrijk. Ga voordelig naar een Dierentuin in Mierlo NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Dierenrijk: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 december 2022. Gratis voor kinderen t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 15.60 EUR in plaats van 19.50 EUR

Vlakbij Eindhoven, tussen de velden ligt een hele bijzondere dierentuin: Dierenrijk. Een gezellige plek waar mens en dier samen plezier maken. Van grote neushoorns tot kleine pinguïns. Van trotse tijgers tot vrolijke kriebelvisjes. Ze doen allemaal mee in Dierenrijk. Waar wacht je op? Slinger je weg door de speeltuin, sta oog in oog met je nieuwe favoriete dier en ontdek de dierenwereld van dichtbij. Bekijk hier de plattegrond van het park. 

Speeltuinen 

Dierenrijk heeft twee hele grote buitenspeeltuinen: vooraan in het park en halverwege de route. Verder kom je tijdens de wandelroute volop kleinere speelgelegenheden tegen. Vooraan in het park vind je ook een grote binnenspeeltuin: Indoor Apenkooien. Hier kun je lekker warm en droog spelen of even uitrusten. Vanuit het Indoor Apenkooien sta je oog in oog met de chimpansees. Plek genoeg om te spelen dus. 

Tip: Dierenrijk is ook heel geschikt als je op zoek bent naar een dierentuin voor peuters, door alle speelvoorzieningen zullen ook de allerkleinsten zich goed vermaken!

Bereikbaarheid

Dierenrijk beschikt over een eigen parkeerterrein. Je kunt hier de auto parkeren voor €6. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Dierenrijk. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!