Entreeticket Dierenpark Almere Jungle

Entreeticket Dierenpark Almere Jungle

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Dierenpark Almere Jungle. Ga voordelig naar een Dierentuin in Almere NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Dierenpark Almere Jungle: details

Wat? Profiteer nu van korting en maak een reis door alle werelddelen bij Dierenpark Almere Jungle en sta oog in oog met allerlei dieren.

Nu aan slechts 3.00 EUR in plaats van 5.45 EUR

In Dierenpark Almere Jungle maak je een reis door alle werelddelen en kom je oog in oog te staan met vogels, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. De dieren krijgen hier een natuurlijk verblijf, voldoende verrijking, de juiste voeding en soortgenoten. Naast dierenpark is Almere Jungle ook een zorginstelling, dierenopvang en botanische tuin in één Je kunt hier een grote hoeveelheid bijzondere planten bewonderen, waaronder de Reuzenwaterlelie. Almere Jungle beschikt daarnaast ook over een Jungle Store waar je terecht kan voor een mooi souvenir en een Jungle Café waar je kunt genieten van een hapje en drankje. 

In Almere Jungle werkt een enthousiast team van mensen met een beperking. Zij zorgen vol liefde en passie voor de planten en dieren. Deze dagbesteding is onderdeel van Nieuwland Werk Taal Zorg. 

Bereikbaarheid 

Je kunt bij Almere Jungle gratis parkeren. Je kunt ook bus 326, 159 of 160 nemen naar halte Kemphaan. Plan je reis via Google Maps

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!