Entreeticket De Tuinen van Appeltern

Entreeticket De Tuinen van Appeltern

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket De Tuinen van Appeltern. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Appeltern aan een scherpe prijs.

Entreeticket De Tuinen van Appeltern: details

Wat? Koop je tickets voor De Tuinen van Appeltern met [korting] korting. Gratis toegang voor kinderen t/m 12 jaar. Reserveren niet nodig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 16.00 EUR

Kom bij de Tuinen van Appeltern inspiratie op doen voor jouw eigen tuin! Verkrijg informatie over tuinieren, tuinaanleg en de laatste tuintrends bij het grootste tuininspiratiepark van Nederland!

In De Tuinen van Appeltern kun je ruim 200 voorbeeldtuinen vinden. Van lounge-tuinen tot tuinen met een boomhut; er is voor iedere smaak wel iets te vinden. Wist je dat je bij de Tuinen van Appeltern voor veel meer terecht kan dan alleen voor inspiratie voor je tuin? Je kan er namelijk ook planten kopen op de Plantenmarkt, mee doen aan de fluistertour of een hapje eten in een van de restaurantjes.

Toegankelijkheid

De Tuinen van Appeltern is volledig rolstoel toegankelijk. Alle paden zijn verhard en het is mogelijk om een rolstoel te lenen als er eentje beschikbaar is.

Bereikbaarheid

De Tuinen van Appeltern is gevestigd in Appeltern, in de buurt van Nijmegen. Dit is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan bij het park voor €3 per auto. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Tuinen van Appeltern. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!