Entreeticket De Ontdekfabriek in Eindhoven

Entreeticket De Ontdekfabriek in Eindhoven

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket De Ontdekfabriek in Eindhoven. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Eindhoven NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket De Ontdekfabriek in Eindhoven: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 31 maart 2022. Gratis voor kinderen t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.50 EUR in plaats van 9.00 EUR

In deze oude fabriek in uitvindersstad Eindhoven beleef je gave filmavonturen en kun je aan de slag met fantastische spellen en technische en creatieve workshops. Binnen, en bij mooi weer ook buiten! Een aanrader voor jonge uitvinders en een superleuk én leerzaam uitje voor gezinnen met kinderen van 4 tot 12 jaar!

Wat is er te doen?

Bekijk de films “De Uitvinders en het Grotemensenmysterie” en “De Beestenbende” en neem deel aan de leukste spellen en workshops. 

Scraphoek 
Hier mag je allerlei oude apparaten uit elkaar schroeven. Van de losse onderdelen kun je nieuwe uitvindingen bouwen. Dat mogen dingen zijn die je gezien hebt in de film, maar misschien wil jij wel helemaal zelf bedenken wat je bouwt! Je bouwwerk kun je ook gebruiken voor je eigen filmpje in de magische ‘greenscreen’ studio!

Els’ Rally Race 
Maak van hout je eigen raceauto en test hem uit op onze mega mooie Nerdy Derby racebaan. Welke auto gaat het eerste over de finish?

Magische luchtkussenkist
Wist je dat lucht eigenlijk heel sterk is? Je kunt echt drijven op een laagje lucht. Daarmee kun je door de tuin van de Beestenbende zoeven, zelfs als die is overstroomd! Geloof je het niet? Probeer het maar uit in onze magische luchtkussenkist!

Bernoeli het olifantje
Bouw je eigen beestenbende met de speciale bouwmaterialen van Infento. Of maak een olifant die een balletje in de lucht kan houden met zijn slurf!

Speelkisten
Ben jij nog iets te klein voor de workshops van De Ontdekfabriek? Dan vermaak jij je vast in de kruipdoor-sluipdoor speelkisten met bouwblokjes, speelgoed en knikkerbanen!

Zelf films maken (binnen)
Teken je eigen tekenfilm en speel die af met een bijzonder apparaat: de praxinoscoop! Of stap in de greenscreenstudio en speel met de special effects!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van De Ontdekfabriek.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!