Entreeticket de Dino Fabriek in Utrecht

Entreeticket de Dino Fabriek in Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket de Dino Fabriek in Utrecht. Ga voordelig naar een Themapark in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket de Dino Fabriek in Utrecht: details

Wat? Koop je tickets voor de Dino Fabriek met [korting] korting. 17 juli t/m 29 augustus 2021 in De Fabrique in Utrecht.

Nu aan slechts 15.50 EUR in plaats van 17.50 EUR

Ga van 17 juli t/m 29 augustus 2021 op avontuur bij de Dino Fabriek! Ontdek zestig beelden gemaakt van meer dan 2 miljoen steentjes. Wat dacht je van een 2 meter hoge Velociraptor van 46.284 steentjes en een 5 meter lange Triceratops van meer dan 157.549 steentjes? Elk beeld is voorzien van achtergrond informatie over de betreffende dino. 

Daarnaast kun je ook mee op avontuur met professor Diffeloor. In een uniek en speciaal geschreven theaterstuk neemt de professor je mee naar zijn levenswerk: het terug brengen van de dino op aarde. Geniet van de imposante beelden en een lekkere dino burger.

Ontdek voor het eerst op het Europese vaste land deze unieke experience in De Fabrique in Utrecht. De Fabrique is een honderd jarige fabriek die vroeger werd gebruikt als veevoederfabriek. De elementen van vroeger komen vandaag de dag nog terug in de verschillende ruimtes en maken deze experience extra uniek.

Bereikbaarheid 

Je kunt gratis de auto parkeren bij De Fabrique in Utrecht. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Dino Fabriek. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Themapark voor een Themapark. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!