Entreeticket Country & Garden Fair + bezoek Huis Verwolde

Entreeticket Country & Garden Fair + bezoek Huis Verwolde

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Country & Garden Fair + bezoek Huis Verwolde. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Laren NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Country & Garden Fair + bezoek Huis Verwolde: details

Wat? Koop je tickets voor Country & Garden Fair in Laren met [korting] korting. Geldig van 18 t/m 21 mei 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 16.50 EUR in plaats van 18.50 EUR

De zomerse bloei van bloemen en planten zet zich in, de natuur herleeft: het is voorjaar op haar mooist! Tijdens de Country & Garden Fair beleef en geniet je van het voorjaar en de overgang naar de zomer. Al wandelend door de prachtige tuin van Huis Verwolde, haal je je hart op aan de nieuwste items voor je huis en tuin, adviezen van hoveniers en kwekers, koop je vaste planten en mooie bloeiers en natuurlijk ook diverse bloempotten, vazen en decoratieve items.

Tijdens de Country & Garden Fair biedt hiernaast diverse woonaccessoires. Zowel klassieke als nieuwe items, van antieke tot vintage en brocante maar ook de nieuwste voorjaarsmode wordt gepresenteerd, van jas tot hoed, o.a. tijdens de modeshow. En, natuurlijk is er volop gelegenheid om even te gaan genieten op een van de terrassen, buiten bij de theeschenkerij van het Huis. Daarnaast zullen diverse foodtrucks verrassen met ambachtelijk gemaakte gerechten, omringd door gezellige livemuziek.

Kom alvast in voorjaarsstemming tijdens de sfeervolle Country & Garden Fair! De prachtige lommerijke omgeving van Huis Verwolde en het Landgoed in de lente beloven veel moois. Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten. Laat je inspireren, kom genieten en beleven en heerlijk winkelen. Van vaste planten tot zomerse bloeiers, van sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties. Hoveniers die je graag van informatie voorzien, plantenkwekers presenteren een galerij van selectieve planten en bloemen… ook culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook modeshows met de nieuwste voorjaarsmode en accessoires zullen niet ontbreken.

Openingstijden

  • Donderdag 18 mei 2023 | 10:00 tot 18:00
  • Vrijdag 19 mei 2023 | 10:00 tot 18:00
  • Zaterdag 20 mei 2023 | 10:00 tot 18:00
  • Zondag 21 mei 2023 | 10:00 tot 18:00

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Country & Garden Fair.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!