Entreeticket Climb Walls bij Play-in Utrecht

Entreeticket Climb Walls bij Play-in Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Climb Walls bij Play-in Utrecht. Ga voordelig naar een Sport en spel in Utrecht NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Climb Walls bij Play-in Utrecht: details

Wat? Koop tickets voor Climb Walls met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 9.90 EUR in plaats van 15.99 EUR

In the Wall vind je Indoor Attractiepark Play-in. Je vindt hier niet alleen de Climb Walls maar ook Trampoline Park Jump-in, Arcadehal, Escape Room, Virtual Reality en indoor binnenspeeltuin Kids Paradise.

Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Climb Walls

Bij Climb Walls vind je leuke uitdagingen voor alle leeftijden en niveaus. Er is professionele begeleiding aanwezig en er wordt een zekeringssysteem gebruikt. Beklim de Stairway to Heaven, race tegen je vrienden op de Speedclimb, overmeester samen de Astroball, doe elkaar na op de Face-to-Face, beklim de Leap-of-Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je wilt. Er is ook een horecagelegenheid aanwezig met een fantastisch uitzicht over het gehele springpark waar je uit kunt rusten na het jumpen met een hapje en drankje.

Bereikbaarheid 

Play-in Utrecht ligt in The Wall aan de A2 en is hierdoor gemakkelijk te bereiken met de auto. Je kunt het beste parkeren in P3. De eerste twee uur parkeren is gratis, daarna kost het €1 per uur. Combineer het met één van de andere activiteiten! Plan je reis via Google Maps

Kijk voor meer informatie op de website van Play-in Utrecht. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!