Entreeticket Circusfestival Hilversum

Entreeticket Circusfestival Hilversum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Circusfestival Hilversum. Ga voordelig naar een Circussen in Hilversum NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Circusfestival Hilversum: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Te bezoeken van 19 t/m 27 feb 2022.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 25.00 EUR

De makers van Wintercircus Hilversum nodigen je in de voorjaarsvakantie uit voor het 1e Circusfestival Hilversum! Wegens de kerst lockdown heeft het Wintercircus Hilversum helaas geen doorgang kunnen vinden. Om het publiek toch te laten genieten van de circusmagie en alle gecontracteerde artiesten toch te laten kunnen optreden, hebben de producenten besloten om in de voorjaarsvakantie Circusfestival Hilversum in het leven te roepen. Een denderend circusfeest voor de gehele familie! 

Voor de 1e editie van het Circusfestival Hilversum is er bewust gekozen voor enkel Nederlandse top artiesten uit de circuswereld, om zo het nationaal talent weer een podium te bieden in eigen land. Na afloop van elke voorstelling mag iedere bezoeker stemmen op hun favoriete act uit de show. Het laatste weekend worden alle stemmen geteld en zal er Brons, Zilver en Goud worden uitgereikt aan de 3 acts met de meeste stemmen. 

Een van Nederlandse beste spreekstalmeesters is zonder twijfel Robert Ronday. Onder meer bekend van zijn voormalige functie als directielid van het enige echte Nederlandse Nationaal Circus Herman Renz. En van zijn rol als jurylid bij het talentenprogramma Holland Got Talent! In de voorjaarsvakantie zal hij de rol van spreekstalmeester vakkundig op zich nemen en heet het “Piste vrij voor Robert Ronday”. 

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren rondom het circusterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Circusfestival Hilversum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Circussen voor een Circussen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!