Entreeticket Castle Christmas Fair, inclusief drankje

Entreeticket Castle Christmas Fair, inclusief drankje

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Castle Christmas Fair, inclusief drankje. Ga voordelig naar een Kerst in Velsen-Zuid NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Castle Christmas Fair, inclusief drankje: details

Wat? Koop je tickets voor Castle Christmas Fair met [korting] korting. Geldig van 17 t/m 20 november 2022. Gratis voor kinderen t/m 6 jaar.

Nu aan slechts 8.75 EUR in plaats van 18.75 EUR

Begin de feestdagen in stijl en laat je inspireren door de laatste trends op het gebied van wintermode, optredens en culinaire verwennerijen. Profiteer van bijzondere koopjes op een bijzondere locatie. Op de historische locatie Buitenplaats Beeckestijn te Velsen-Zuid, wordt van 17 t/m 20 november 2022 dé kerst- & lifestyle fair van Noord-Holland gehouden. Wederom wordt uitgepakt met leuke stands, winterse lekkernijen, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. 

Geniet van ruim 130 verkoop- en culinaire stands met vele lokale bedrijven en ambachten maar ook internationale merken. Naast typische kerstartikelen zijn er ook uiteenlopende producten op het gebied van lifestyle, mode en wonen. Verspreid over het evenemententerrein zijn wederom meer dan 50 liveoptredens gepland, waaronder diverse Big Bands en lokale koren. Reden genoeg om onder het genot van een glühwein of warme chocolademelk de fair te verkennen.

Openingstijden

  • Donderdag 17 november: 11:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag 18 november: 11:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag 19 november: 11:00 – 22:00 uur
  • Zondag 20 november: 11:00 – 18:00 uur

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan tegen betaling op het aangrenzende recreatieterrein. Het parkeertarief is €7,50 per dag. Navigatieadres: Rijksweg 134 1981 LD Velsen-Zuid

Kijk voor meer informatie op de website van Castle Christmas Fair.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Feestdagen > Kerst voor een Kerst. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!