Entreeticket Buitengewoon Bevrijd

Entreeticket Buitengewoon Bevrijd

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Buitengewoon Bevrijd. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Best NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Buitengewoon Bevrijd: details

Wat? Koop je tickets voor Buitengewoon Bevrijd met [korting] korting. Geldig op 6 en 7 mei 2023. Gratis t/m 3 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.50 EUR in plaats van 11.00 EUR

6 en 7 mei vindt het bevrijdingsweekend ‘Buitengewoon Bevrijd’ plaats bij Bevrijdende Vleugels. Om dit bevrijdingsweekend op unieke wijze te vieren en beleven, is er een bijzonder programma bedacht. Zo zullen er op beide dagen vele activiteiten zijn voor jong en oud, en zijn er vele tours, tochten en wandelingen waar je aan kunt deelnemen.

Tijdens het weekend gaan er verschillende battlefield experts op pad, zowel te voet, als per fiets en met originele WW2 voertuigen. Met deze gidsen bezoek je de historische hotspots waar bijzondere gebeurtenissen zich hebben afgespeeld tijdens de Tweede Wereldoorlog en de bevrijding. Zo herbeleef je de geschiedenis op de plek waar het zich echt heeft afgespeeld.

Naast deelname aan de vele tours, staat het terrein bol van activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen er ritten gemaakt worden in originele WW2 voertuigen, kunnen kinderen en volwassenen rijden met RC mini tanks, en zullen er vele re-enactors zijn die de geschiedenis live uitbeelden

Jong en oud stapt op 6 en 7 mei zo terug in de geschiedenis, naar de tijd van de bevrijding. Hoe zou jij het vinden om terecht te komen in een engelse controlepost? Of ineens oog in oog te staan met een echte Amerikaanse paratrooper? Tijdens de route op het park kom je steeds in een nieuwe history scene terecht. Zo beland je vanzelf in de loopgraven en sta je tien minuten later midden in een Amerikaans basecamp. Op al deze plekken zijn er begeleiders die jong en oud in deze living history betrekken. Natuurlijk kun je overal met deze mensen op de foto!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Buitengewoon Bevrijd.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!