Entreeticket British Weekend bij Kasteel Vorden

Entreeticket British Weekend bij Kasteel Vorden

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket British Weekend bij Kasteel Vorden. Ga voordelig naar een Kerst in Vorden NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket British Weekend bij Kasteel Vorden: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor British Weekend bij Kasteel Vorden. Geldig op 9, 10 en 11 september 2022.

Nu aan slechts 9.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Denk Engelse levensstijl en leef je uit in een keur aan brocante, vintage, collactables en moderne items. Tijdens de buitenfair British Weekend kun je je hart ophalen. Steekwoorden van producten die exposanten presenteren zijn Engels antiek en porselein, glas en zilverwerk, plaids, kilts & country artikelen, potterie & bloemdecoraties en interieurdecoraties. Natuurlijk is er volop aandacht voor home-made lekkernijen, veelal met Engelse roots. Ambachtelijke pie’s, cake & fudge maar ook sandwiches en scones met clotted cream en fish and chips… Makkelijk om mee te nemen en op een later moment thuis van te genieten of gewoon ter plekke te proeven op een van de gezellige terassen met live-muziek. En wat dacht je van een whiskey proeverij? Maar er is meer voor de gentleman: Engelse oldtimers zijn er nou eenmaal om bewonderd te worden en er zijn al plannen voor een heuse autorally met de start en finish op het landgoed. En natuurlijk mag ook stijlvolle mode niet vergeten te worden, inclusief modeshow! Maar ook outdoorkleding met classics als waxjassen, hoeden en outdoorlaarzen: Het past allemaal op British Weekend.

Kasteel Vorden werd voor het eerst genoemd in een koopakte uit 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen schonk aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden. Het Kasteel ligt in een typisch mooi Achterhoeks bos –en weidelandschap. Het unieke aan Kasteel Vorden is dat het door de huidige eigenaren Karin de Rouw en Jos is opengesteld voor publiek: tijdens Christmas Fair Vorden is er de mogelijkheid om het kasteel van binnen te bekijken, dat voor deze gelegenheid helemaal is gedecoreerd met verse bloemstukken en n rijkelijk opgedofte dinertafels met Engelse serviezen.

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van British Weekend. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Feestdagen > Kerst voor een Kerst. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!