Entreeticket Brew Bus Amsterdam

Entreeticket Brew Bus Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Brew Bus Amsterdam. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Brew Bus Amsterdam: details

Wat? 3 uur durende tour in de Brew Bus Amsterdam met [korting] korting. De voucher is geldig t/m 26 februari 2022. Vanaf 18 jaar.

Nu aan slechts 45.00 EUR in plaats van 59.50 EUR

Stap aan boord van Brew Bus Amsterdam voor een tour door Amsterdam met een fantastische gids. Je wordt rondgereden langs 3 microbrouwerijen, deze kleine brouwerijen vertellen je vol passie over hun speciaalbieren. Bij elke brouwerij krijg je een korte uitleg en een proeverij met 3 proefglazen speciaalbier bij elke brouwerij. Tijdens de tour worden er in totaal 9 bieren geserveerd. Welke brouwerijen ga je bezoeken? Dit veranderd dagelijks en blijft een verrassing! De enthousiaste biergids is er de hele tour bij. Hij vertelt je leuke weetjes over bier en Amsterdam. De bier tour vertrekt op zaterdag om 14:00 uur, vlakbij Centraal Station en duurt 2 uur en driekwartier. Maak van je dagje Amsterdam een onvergetelijke ervaring en proef de beste bieren van de stad. Taste.Love.Cheers.

Bereikbaarheid

De tour start vlakbij Centraal Station en duurt bijna 3 uur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Brew Bus Amsterdam. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!