Entreeticket BODY WORLDS

Entreeticket BODY WORLDS

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket BODY WORLDS. Ga voordelig naar een Museum in Amsterdam aan een scherpe prijs.

Entreeticket BODY WORLDS: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Geldig t/m 15 april 2022. Direct beschikbaar. Mobiel scanbaar. Gratis toegang voor kinderen t/m 5 jaar.

Nu aan slechts 13.99 EUR in plaats van 23.95 EUR

In hartje Amsterdam vind je de fascinerende tentoonstelling BODY WORLDS Amsterdam. Maak een reis door het menselijk lichaam en kom alles te weten over je eigen anatomie. Deze must-mee tentoonstelling toont 200 anatomische exemplaren van het echte menselijke lichaam. Zij tonen de complexiteit, kwetsbaarheid en veerkracht van ons lichaam. Krijg antwoord op de vraag hoe organen werken en wat het effect is van veel voorkomende ziekten en roken. 

Wist je dat onze stemming ook onze gezondheid kan beïnvloeden? Liefde en geluk domineert ons leven, maar waar worden we gelukkig van? En wat is het effect van geluk op ons lichaam? Krijg antwoord op deze vragen bij BODY WORLDS: The Happiness Project. Ontdek de geheimen van ons lichaam in de zeven verdieping telende tentoonstelling. 

Gratis body scan

Veel mensen denken dat je BMI alles vertelt over je gezondheid. Dit is echter niet het geval. De body scan van InBody meet of je werkelijk in balans bent. De uitslag vertelt je onder andere je vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet. Geen zorgen, de scan is geheel pijnloos. Een InBody meting kost normaal gesproken €35, maar is gratis bij een bezoek aan BODY WORLDS.  

BODY WORLDS bezoeken met kinderen

BODY WORLDS Amsterdam is erg geschikt voor kinderen. Over de hele wereld hebben miljoenen kinderen de tentoonstelling bezocht. De tentoonstelling wordt aangeraden voor kinderen ouder dan 6 jaar, maar jongere kinderen zijn ook zeker welkom. 

Bereikbaarheid

De tentoonstelling BODY WORLDS is op loopafstand van het Centraal Station, aan het Damrak. Dit is slechts 5 minuten lopen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Wanneer je met de auto komt, zou je kunnen parkeren bij Q-park De Bijenkorf of Q-Park de Kolk. 

Kijk voor meer informatie op de website van BODY WORLDS Amsterdam.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!