Entreeticket BLUE Wellnessresort Leiden

Entreeticket BLUE Wellnessresort Leiden

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket BLUE Wellnessresort Leiden. Ga voordelig naar een Sauna’s in Leiden NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket BLUE Wellnessresort Leiden: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Inclusief opgietingen en andere wellnessrituelen. Dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 33.50 EUR

Zin in een dag ultieme ontspanning? BLUE Wellnessresort Leiden voldoet aan deze behoefte. Het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland is gevestigd op de 11e en 12e verdieping midden in de stad. Geniet van vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij je ten allen tijden geniet van een prachtig uitzicht over Leiden.

Toegankelijkheid

De BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. 

Bereikbaarheid

BLUE Wellnessresort Leiden is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het hotel is gevestigd naast het treinstation van Leiden Centraal. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Onder het gebouw kun je voor €2 per uur en maximaal €16 per 24 uur (aaneengesloten) parkeren. 

Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessresort Leiden. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!