Entreeticket Blue Wellnessboot Mill

Entreeticket Blue Wellnessboot Mill

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Blue Wellnessboot Mill. Ga voordelig naar een Sauna’s in Mill NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Blue Wellnessboot Mill: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Vrij gebruik van scrubzout, shampoo en showergel.

Nu aan slechts 17.50 EUR in plaats van 33.50 EUR

Stap aan boord van de BLUE Wellnessboot en ervaar de rust! Het indrukwekkende jacht wordt vergezeld door een origineel marinevliegtuig die samen zorgen voor een uniek plaatje. De bijzondere vormgeving van de BLUE Wellnessboot en natuurlijke omgeving zorgen voor maritieme sferen. Je vindt hier ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten, waaronder een hamam, een binnen- en buitenzwembad, verschillende soorten sauna’s én een beautysalon.

Badkleding-mag-dag

Iedere dinsdag kun je op een laagdrempelige manier kennismaken met een dagje wellness. Op deze dag is het mogelijk om zowel met als zonder badkleding een bezoek te brengen. 

Toegankelijkheid

De BLUE Wellnesslocaties zijn helaas niet goed toegankelijk voor minder valide personen. Doordat de faciliteiten van de resorts zich op meerdere verdiepingen bevinden zijn er veel (kleine) trappen. In de wellness locaties bevinden zich geen personenliften. 

Bereikbaarheid

De BLUE Wellnessboot is gevestigd op het terrein van Wellness-Hotel Brabant in Mill. Je kunt gebruik maken van de parkeergarage op het terrein en vervolgens zie je de Wellnessboot al liggen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van BLUE Wellnessboot Mill. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sauna’s voor een Sauna’s. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!