Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane

Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane. Ga voordelig naar een Indoorspeeltuin in Heusden-Zolder BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket binnenspeeltuin Tarzan & Jane: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar. Gratis toegang volwassen en kinderen t/m 1 jaar.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 12.00 EUR

Bij Tarzan & Jane raak je nooit uitgespeeld. 4000 m2 speelplezier, 4 verdiepingen en ontelbare herinneringen. Tarzan & Jane is de grootste binnenspeeltuin van Limburg en omstreken! Bovendien kunnen kids (én ouders) zich bij Tarzan & Jane ook helemaal uitleven in de beestige buitenspeeltuin. 

Een hindernissenparcours, lasershooting, snowglider, klimvulkanen, springkastelen… In de binnenspeeltuin ontdek je te veel topattracties om op één dag te doen. Je vindt er Xl-glijbanen tot 9 meter hoog, de langste indoor rodelbaan van de Benelux  en een game room met flipperkasten en meer. 

Bereikbaarheid

Er is een ruime gratis parkeerplaats voor de deur. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Tarzan & Jane.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Indoorspeeltuin voor een Indoorspeeltuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!