Entreeticket BIG INSECTS bij Paleis Soestdijk in Baarn

Entreeticket BIG INSECTS bij Paleis Soestdijk in Baarn

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket BIG INSECTS bij Paleis Soestdijk in Baarn. Ga voordelig naar een Museum in Baarn NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket BIG INSECTS bij Paleis Soestdijk in Baarn: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor BIG INSECTS bij Paleis Soestdijk in Baarn. Geldig in de periode van 4 juli t/m 22 augustus 2021. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 12.00 EUR in plaats van 14.50 EUR

Metersgrote insecten uit verschillende continenten verzamelen zich van 14 juli t/m 22 augustus 2021 bij Paleis Soestdijk in Baarn. Onder leiding van Miro en Kreek, een mier en een krekel, ga je op interactieve ontdekkingstocht door de insectenwereld. Onderweg maak je kennis met tientallen metershoge bewegende insecten die geluid maken. Laat je verkleinen, waardoor je even groot bent als de insecten en leer alles over hun unieke eigenschappen en laat je verwonderen over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na jouw avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Maar bij wie moet je daarvoor zijn? Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en vind de weg terug naar huis. BIG INSECTS is het perfecte uitje voor in de zomervakantie!

Met behulp van een fototentoonstelling met macrofotografie van insecten van fotograaf Marit van Ekelenburg, een theatershow voor kinderen, een levensgroot insectenhotel en een educatieve doe-tocht leren kinderen (én volwassenen) hier meer over de invloed van de mens op het leven van insecten – en andersom.

Bereikbaarheid 

Je vindt BIG INSECTS aan de Amsterdamsestraatweg 1 in Baarn. Het paleis is goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer, stap uit bij bushalte Colenso. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van BIG INSECTS.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!