Entreeticket Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

Entreeticket Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht. Ga voordelig naar een Beurzen in Utrecht aan een scherpe prijs.

Entreeticket Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting voor Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht van 25 t/m 27 maart 2022. Geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Nu aan slechts 10.00 EUR in plaats van 12.50 EUR

Verhuisplannen of ga je jouw huis verbouwen of verduurzamen? Bezoek dan Beurs Eigen Huis op 25, 26 of 27 maart 2022 en doe inspiratie op! Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met (ver)bouw- of woonplannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis, een helder lichtplan voor je slaapkamer, duurzame ontdekkingen om je woning toekomstbestendig te maken. Beurs Eigen Huis verbindt je met meer dan 250 bijzondere makers, leveranciers en adviseurs. Het is dé plek om je te laten inspireren en (ver)bouw- of woonplannen concreet te maken. Bekijk hier het volledige programma. 

Gratis Kinder Knutselplein

Tijdens Beurs Eigen Huis is er op zaterdag en zondag een gratis Kinder Knutselplein. Hier kunnen kinderen t/m 12 jaar twee uur lang onder begeleiding zoveel droomhuizen knutselen als ze maar willen. Onder inspirerende leiding maken de kinderen de prachtigste creaties van zelf drogende klei. Win-win situatie, want zo kun jij in alle rust een bezoek brengen aan de beurs.

Bereikbaarheid 

Beurs Eigen Huis vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is mogelijk om betaald te parkeren bij de Jaarbeurs, maar gezien de ligging van de Jaarbeurs naast Centraal Station Utrecht is de locatie top te bereiken met de trein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vetrekpunt en voor de actuele reis- en vertrektijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Beurs Eigen Huis.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!