Entreeticket Berkenhof Tropical Zoo

Entreeticket Berkenhof Tropical Zoo

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Berkenhof Tropical Zoo. Ga voordelig naar een Dierentuin in Kwadendamme NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Berkenhof Tropical Zoo: details

Wat? Koop je ticket met [korting] korting. 4 maanden geldig na aankoop. Tickets direct beschikbaar.

Nu aan slechts 8.00 EUR in plaats van 11.50 EUR

In de Kwadendamse mini jungle van Berkenhof Tropical Zoo valt er een hoop te beleven! Een groene leguaan ritselt door de groene boomkruinen, dwergkaaimannen beloeren je vanachter de struiken en een vogelspin kan hier zo maar op je hand belanden… Of wat dacht je van een slang om je nek? 

Is dit allemaal een beetje te griezelig? Uiteraard zijn de dieren ook gewoon van een afstandje te bewonderen. Van kleurige kameleons tot wandelende takken. Van blauwgele ara’s tot gifkikkers in de meest spectaculaire kleuren. De dierenvrienden van Berkenhof Tropical Zoo zijn met recht een bont gezelschap te noemen.

De Natuurklas

In Berkenhof Natuurklas kun je je ontpoppen tot een echte natuurkenner. Een aantal keer per dag geven de dierenverzorgers hier uitleg over een dier, zoals een slang, spin of hagedis. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden!

De Fossielenmijn

Ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten, sabeltandtijgers en dino’s. Brrrrr wat een reusachtige griezels moeten er vroeger rondgelopen hebben.

Dino Expo

Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens terecht tussen reusachtige dino’s. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex. Durf jij met ze op de foto? Voor de kinderen is er een spannende Oertijd speurtocht. 

Nieuw: Kidsjungle, Buitenspeelbos en de Spettertuin 

De kids kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids Jungle en het Buitenspeelbos. Twee prachtige natuurspeelomgevingen waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, spetteren, kliederen met zand en nog veel meer jungleplezier. Met mooi weer kunnen ze heerlijk met water spelen in de splinternieuwe Spettertuin! Lekker verkoelend op warme dagen. Rondom de Spettertuin is een fijn grasveld om op te liggen, picknickbankjes en een schaduwrijke safaritent. 

In Berkenhofs Restaurant kun je, onder het genot van een drankje met iets lekkers, even uitblazen van je spannende jungle avonturen.

Tip! Neem schone kleren en een handdoek mee. 

Bereikbaarheid 

Je kunt de auto gratis parkeren bij Berkenhof Tropical Zoo. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Berkenhof Tropical Zoo. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!