Entreeticket Avonturenpark de Bergen in Wanroij

Entreeticket Avonturenpark de Bergen in Wanroij

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Avonturenpark de Bergen in Wanroij. Ga voordelig naar een Sport en spel in Wanroij NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Avonturenpark de Bergen in Wanroij: details

Wat? Koop je tickets voor Avonturenpark de Bergen in Wanroij met [korting] korting. 3 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.00 EUR in plaats van 7.50 EUR

Avonturenpark de Bergen in Wanroij is een groot speelparadijs waar kids van alle leeftijden zich heerlijk een dag kunnen vermaken. Lekker zwemmen en zandkastelen maken bij het strandbad, klimmen, klauteren en spelen in de binnenspeeltuin en ontdek te gekke speeltoestellen en attracties in de buitenspeeltuin. Bekijk hier de plattegrond.

Binnenspeeltuin

Maak een reis om de wereld in de binnenspeeltuin van Avonturenpark de Bergen. De speeltuin ademt de nostalgische sfeer van ‘reis om de Wereld in 80 dagen’. Beklim de grote vulkaan, beklim de hoge machinetoren of verlies jezelf in het gevecht om de Taj. Terwijl de kids heerlijk spelen kunnen de ouders genieten van een kop koffie op het treinstation.

Buitenspeeltuin

Een waar speelparadijs voor kids! De buitenspeeltuin ligt heerlijk beschut in het bos en heeft hoge schommels, lange glijbanen, uitdagende klimrekken, avontuurlijke touwladders en fleurige springkussens. Maar ook: nieuwe snelle mini-cars! Urenlang onbezorgd en veilig te spelen.

Strandbad

Genieten van een heerlijk stranddagje? Dat kan! Bouw zandkastelen, relax op je handdoekje of zoek verkoeling in het water. Bij het strandbad van Avonturenpark de Bergen in Wanroij vermaakt jong en oud zich urenlang. Het strandbad is nergens dieper dan twee meter. Aan de drijflijn zie je waar het water dieper wordt dan één meter. Iedereen kan dus heerlijk en veilig zwemmen. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Avonturenpark de Bergen.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!