Entreeticket Autosalon van het Noorden in Martiniplaza Groningen

Entreeticket Autosalon van het Noorden in Martiniplaza Groningen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Autosalon van het Noorden in Martiniplaza Groningen. Ga voordelig naar een Beurzen in Groningen NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Autosalon van het Noorden in Martiniplaza Groningen: details

Wat? Bezoek het evenement Autosalon van het Noorden op 25 en 26 februari in Martini Plaza in Groningen met [korting] korting.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 25.00 EUR

In het weekend van 25 en 26 februari kom je natuurlijk naar de eerste editie van Autosalon van het Noorden. In Martini Plaza in Groningen zie je honderden van de dikste en meest exclusieve auto’s, supercars en hypercars. Er zijn ook klassieke iconen te vinden zoals de Ferrari Enzo en de BMW M1. Op diverse themapleinen en bij stands van Munsterhuis Ferrari, LuxeWagen of BMW Dusseldorp zie je de duurste en mooie creaties en ‘art on wheels’. Een Catwalk mag niet ontbreken. Op de catwalk is het een komen en gaan van bijzondere auto’s, waarbij het verhaal achter de auto en de eigenaar aan bod komen. Bovendien zullen de bekende RS6 van Marco van Weerd, de Nissan GTR van Leslie, of de Senna van de McLaren Twins te zien, maar ook te horen zijn bij de RevShows. 

Shops & stands

Diverse dealers uit het Noorden van het land presenteren hier hun paradepaardjes. Het mooiste van het mooiste verdient een plaats op de vele stands op de Autosalon. Ook tref je verschillende aanbieders van detailing producten, verzekeringen en de nieuwste gadgets. Fashion en lifestyle maken ook onderdeel uit van het concept.

Geniet van hypercars, exclusive cars, supercars, de car catwalk, performance kanonnen, classics en nog veel meer!

Bereikbaarheid

Tegenover de hoofdingang vind je een parkeergarage met 600 parkeerplaatsen. Betaal de parkeerkaart na afloop van je bezoek bij 1 van de parkeerautomaten met pin. Martini Plaza ligt op ongeveer 15 minuten lopen vanaf het NS-station Groningen. Je kunt ook buslijn 10 Hoornsemeer nemen. 

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Autosalon van het Noorden.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!