Entreeticket Assepoester De Musical

Entreeticket Assepoester De Musical

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Assepoester De Musical. Ga voordelig naar een Theater en Shows in Den Haag NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Assepoester De Musical: details

Wat? Koop je tickets voor Assepoester De Musical in World Forum Den Haag met [korting] korting. Geldig op 8 juli 2023.

Nu aan slechts 14.50 EUR in plaats van 25.00 EUR

Na een succesvolle reeks meeslepende sprookjesmusicals, die in 2022 zelfs bekroond werd met een Musical Award voor beste familiemusical, betovert Van Hoorne Entertainment haar bezoekers met Assepoester De Musical. Trek je allermooiste kostuum uit de kast en kom verkleed. Doe mee aan de verkleedwedstrijd; zie meer informatie bij het kopje ‘Verkleedwedstrijd’ ! Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet waar je de mogelijkheid krijgt om op de foto te gaan met de cast.

Het verhaal

Er was eens een meisje die wordt verplicht al het huishoudelijke werk te doen voor haar gemene stiefmoeder en haar twee gemene dochters. Omdat ze alle vuile karweitjes moet opknappen wordt ze spottend ‘Assepoester’ genoemd. Op een dag geeft de koning doormiddel van een brief bevel dat alle meisjes uit het hele land naar het bal moeten komen zodat zijn zoon kan trouwen met het meisje van zijn dromen. De dochters van de gemene stiefmoeder krijgen mooie jurken, Assepoester daar in tegen niet en wordt zo verhinderd naar het bal te kunnen gaan. Een goede fee maakt voor haar echter een baljurk met glazen muiltjes en tovert een pompoen en een stelletje muizen om tot een koets met paarden. Om middernacht zal de betovering echter verbroken worden. Zal het Assepoester lukken om het hart van de Prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Verkleedwedstrijd

Trek de mooiste outfits en accessoires uit de kast en doe mee met de sprookjesverkleedwedstrijd! Een week voor de voorstelling krijg je een mail met daarin een QR code. Mocht je de mail op de dag van de voorstelling niet meer kunnen vinden, de QR code is ook te scannen op locatie. Upload een foto van jouw prins/prinses, en wie weet wint hij/zij een magisch Sprookjespakket!

Voorstellingen

Je kunt kiezen uit de volgende voorstelling tijden op zaterdag 8 juli 2023:

  •     12:00 uur
  •     15:00 uur

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Assepoester De Musical

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!