Entreeticket Arkmuseum

Entreeticket Arkmuseum

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Arkmuseum. Ga voordelig naar een Museum in Zeewolde NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Arkmuseum: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. De voucher is geldig t/m 29 juli 2023. Gratis t/m 4 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 10.90 EUR in plaats van 14.50 EUR

Kom ook naar het eerste drijvende Bijbelse themapark van Europa. De Ark van Noach is maar liefst 70 meter lang, 13 meter hoog, 10 meter breed en heeft 4 verdiepingen. De Ark neemt je mee op een reis langs de verhalen van Adam & Eva, Kaïn & Abel, Noach, Abraham, Mozes en Samson tot aan het Nieuwe Testament. De Boom des Levens, die door de hele Ark groeit, verbindt de verhalen en laat het geheim zien van het Nieuwe Testament.

Het museum is gevestigd in een prachtige locatie, op slechts enkele minuten afstand van het centrum van Zeewolde. Ark Museum in Zeewolde is niet alleen een must-see voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in de Bijbel of geschiedenis, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring tijdens hun bezoek aan Flevoland. Het museum is gemakkelijk bereikbaar met de auto en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bezoekers worden ook uitgenodigd om te genieten van een hapje en een drankje in het museumcafé, dat een prachtig uitzicht biedt op het omliggende landschap.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto? Dan kun je jouw auto parkeren aan het begin van het Tulpeiland aan de rechterkant. Het Tulpeiland zelf is afgesloten voor auto’s. Vanaf hier kun je de ark zien liggen. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Arkmuseum. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Museum voor een Museum. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!