Entreeticket Amsterdam Wine Festival

Entreeticket Amsterdam Wine Festival

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Amsterdam Wine Festival. Ga voordelig naar een Concerten in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Amsterdam Wine Festival: details

Wat? Bezoek op donderdag 23 maart of zondag 26 maart het Amsterdam Wine Festival op Het Westergasterrein in Amsterdam met [korting] korting. Gratis t/m 12 jaar.

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 20.00 EUR

Amsterdam Wine Festival op Het Westergasterrein in Aamsterdam

Bezoek op donderdag 23 maart of zondag 26 maart 2023 Het Amsterdam Wine Festival op het Westergasterrein in Amsterdam! Bij binnenkomst ontvang je een gratis AWF wijnglas dat je mee naar huis mag nemen! Meer dan 300 verschillende wijnen te proeven vanaf €3,- per glas! Uit alle wijnstreken van het Zuidelijk halfrond drink je onontdekte wijn en klassiekers, van unieke kelderschatten tot fameuze parels. Elk land heeft een eigen karakteristieke area met een uitgebreide selectie aan wijnen, die je per glas of fles kunt bestellen. Bekijk de verschillende wijnlanden die je op het festival zult vinden hier.

Binnen en buiten wijnplezier

Je wijn buiten drinken in de zon? Geen probleem! Met de iconische Gashouder, het Transformatorhuis, het Leidinghuis en het Klönneplein bestrijken we meer dan 5000m2 wijngenot op het Westergasterrein. De bakerermat van het Amsterdam Wine Festival. De locatie is goed bereikbaar!

Workshops

Altijd al het verschil tussen bepaalde soorten wijn willen proeven of benieuwd naar de wijnen uit een specifiek land? Tijdens AWF zijn er talloze workshops en proeverijen waar je vrijuit kennis op kunt doen!

Entertainment en acts

Op Amsterdam Wine Festival komt alles bij elkaar. Muziek, de beste wijnen in combinatie met met de culturen uit de wijnlanden en acts. Denk aan bands uit de wijnlanden, sabreren en nog veel meer. Overdag vullen we het programma met veel live bands en ’s avonds zullen de dj’s een tandje bijzetten.
 

Kinderhoek

De kids gezellig mee naar AWF? Tuurlijk! Laat ze schminken, schilderen of tekenen en ze kunnen zich eindeloos vermaken in onze kinderhoek onder het genot van een glaasje kinderchampagne!

Bereikbaarheid

Het Amsterdam Wine Festival vindt plaats op Het Westergasterrein. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Het Amsterdam Wine Festival. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!