Entreeticket Amsterdam Open Air

Entreeticket Amsterdam Open Air

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Amsterdam Open Air. Ga voordelig naar een Concerten in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket Amsterdam Open Air: details

Wat? Koop je entreetickets voor Amsterdam Open Air met [korting] korting. Geldig op 3 of 4 juni 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 69.95 EUR in plaats van 74.25 EUR

Amsterdam Open Air (AOA) presenteert op 3 en 4 juni 2023 een vernieuwde versie van het populaire stadsfestival. AOA is altijd al een afspiegeling geweest van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad. In de periode na corona is er een nieuw speelveld ontstaan waarbinnen het publiek nieuwe smaken, verwachtingen en behoeftes heeft. Daarom heeft AOA veel nieuwe initiatieven uit de stad omarmd, de samenwerking gezocht met verfrissende organisaties en gekozen voor een line-up met daarin veel artiesten die niet eerder op AOA te zien waren.

Deze nieuwe benadering van AOA vertaalt zich ook in een spannende line-up, die het festival een frisse nieuwe impuls geeft.
Zo zal de grote Open Air stage meerdere gezichten hebben, met in de middag een meer op pop gericht programma met live-acts als Goldband, Froukje, De Jeugd van Tegenwoordig, Claude en sor met strijkkwartet.
’s Avonds wordt het een elektronisch paradijs met de Nederlandse festivalprimeur van Astra Club (DJ Tennis & Carlita) en KILIMANJARO.
Op de andere stages is techno sterk vertegenwoordigd met namen als Dax J, Blawan, Charlie Sparks, CLTX en Mama Snake.
House liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij exclusieve back 2 back sets van Benny Rodrigues b2b Chris Stussy en Carlos Valdes b2b Steffi.
De Berlijnse Cinthie komt met een speciale live set op zaterdag en de sets van headliner Enzo Siragusa en Toman beloven een hoogtepunt te worden op de
zondag. 
Ook Afrikaanse elektronische muziek wordt goed vertegenwoordigd door onder andere DBN Gogo, Buruntuma, Philou Louzolo, Cincity.
Hiphop liefhebbers kunnen uitkijken naar optredens van onder andere Idaly, De Schuurman, Jarreau Vandal en Vunzige Deuntjes Soundsystem.

Bekijk hier de line-up van 3 en 4 juni 2023

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Open Air.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!