Entreeticket Amsterdam Light Festival

Entreeticket Amsterdam Light Festival

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Amsterdam Light Festival. Ga voordelig naar een Theater en Shows in aan een scherpe prijs.

Entreeticket Amsterdam Light Festival: details

Wat? Koop je entree voor Amsterdam Light Festival met [korting] korting. Geldig van 2 december 2021 t/m 23 januari 2022

Nu aan slechts 19.80 EUR in plaats van 26.50 EUR

Amsterdam Light Festival bestaat dit jaar 10 jaar – en dat vieren we samen! Tijdens deze jubileumeditie blikken we terug op tien jaar lichtkunst en keren de meest bijzondere, inspirerende en populaire werken van de afgelopen negen edities terug op de Amsterdamse wateren.

‘Celebrate Light’ is het overkoepelende thema van Editie #10. Van 02 december 2021 tot en met 23 januari 2022 keert de populaire waterroute terug. In totaal wordt er een twintigtal lichtkunstwerken langs de route geplaatst. De werken zijn afkomstig uit onze rijke collectie lichtkunst, opgebouwd over de afgelopen negen edities, inclusief de zes publieksfavorieten.

We vieren 10 jaar Amsterdam Light Festival samen met de bezoekers en inwoners van Amsterdam, daarom hebben we begin dit voorjaar het publiek uitgenodigd op hun favoriete kunstwerken van de afgelopen edities te stemmen. De zes publieksfavorieten worden onderdeel van de route van Editie #10. Tevens schijnen we dit jaar extra licht op onderwerpen als eenzaamheid en kinderarmoede; het is immers niet voor iedereen vanzelfsprekend om het feestje mee te vieren.

Bereikbaarheid

De opstapplaats voor de rondvaart tijdens Amsterdam Light Festival bevindt zich bij Amsterdam Centraal en Stadhouderskade 550. 

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Light Festival.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Theater en Shows voor een Theater en Shows. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!