Entreeticket Allwetterzoo Münster

Entreeticket Allwetterzoo Münster

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Allwetterzoo Münster. Ga voordelig naar een Dierentuin in Münster DE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Allwetterzoo Münster: details

Wat? Koop je tickets voor Allwetterzoo Münster met [korting] korting. Na aankoop 3 maanden geldig. Gratis t/m 2 jaar. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 14.95 EUR in plaats van 21.90 EUR

Allwetterzoo is een dierentuin die in 1974 heropend werd als opvolger van de oude dierentuin in Münster. Het idee van de architecten was om alle grote dierenverblijven te verbinden met overdekte paden, de zogenaamde all-weather loopbruggen. Hierdoor ontstond de naam “Allwetterzoo”. Momenteel zijn er ongeveer vijf kilometer paden in de Allwetterzoo, waarvan ongeveer een kilometer is bedekt. Maar er is nog veel meer bijzonders te ontdekken in deze dierentuin.

Bijvoorbeeld het voeren van olifanten, wat uniek is in deze vorm in Duitsland en meestal twee keer per dag plaatsvindt. Ook kun je met de pinguïns wandelen of de papegaaien en apen in hun verblijven bezoeken. Overigens leven veel dieren in dierengemeenschappen die je zeker nog niet eerder hebt gezien. Je ziet dus vaak meerdere soorten tegelijk. Je hoeft niet ver te lopen want alle dierenverblijven en verblijven zijn in de directe omgeving.

En het mooie is dat je met één toegangsbewijs niet alleen de dierentuin kunt bezoeken, maar ook de Robbenhaven en het Westfaalse paardenmuseum in de Allwetterzoo – zo vaak en zo lang als je wilt. Het is dus zeker de moeite waard om deze dierentuin bij elk weer te bezoeken!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Allwetterzoo.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!