Entreeticket + all you can eat bij El Mundo Fantasia bij Mondo Verde

Entreeticket + all you can eat bij El Mundo Fantasia bij Mondo Verde

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket + all you can eat bij El Mundo Fantasia bij Mondo Verde. Ga voordelig naar een Beurzen in Landgraaf NL aan een scherpe prijs.

Entreeticket + all you can eat bij El Mundo Fantasia bij Mondo Verde: details

Wat? Ga op 8 of 9 juli 2023 naar El Mundo Fantasia + all you can eat en drink met [korting] korting. Stap in de wereld van Fantasy, Cosplay en Steampunk!

Nu aan slechts 22.00 EUR in plaats van 27.50 EUR

Op 8 en 9 juli 2023 organiseert Twilight Fantasy Productions alweer de zevende editie van El Mundo Fantasia, in de wereldtuinen van Mondo Verde Landgraaf.

Bekijk en doe mee aan Cosplay Competition (vanaf 16 jaar), zie enorme zeepbellen en zie optredens van International Cosplay en Fantasy Artists/Groups waaronder Star Wars, Avengers, Predators, ET, Stoommachines, Jurassic Park, Movie Car, Vikingen, Samurai Fighters en nog veel meer. Daarnaast wordt er tijdens deze 7e editie een heus Star Wars decor gebouwd!

25 hectare aan wereldtuinen, flora, fauna en attracties is het indrukwekkende decor voor de fantasiewereld van El Mundo Fantasia. Fantasy, cosplay, steampunk en anime/manga komen hier tot leven in verschillende activiteiten, workshops en demo’s. Bezoek de Magical Market voor kleding, accessoires en verschillende producten. De muziek wordt verspreid over het park verzorgd door live optredens van LezArts du Soleil, Nyntha Duo, O’llainnis , Kokopelli’s place en Old man Fergus.

Vele uitbundige bezoekers zorgen voor een magische sfeer met de creatieve, kunstzinnige en indrukwekkende outfits die zij voor dit evenement aantrekken. Zoals ieder jaar is er een Cosplay Competition voor de best geklede bezoeker en dat velen voor de winst gaan moge duidelijk zijn. Vergeet ook niet de SFX make-up en demonstraties en een complete filmset die je kan bewonderen.

All you can eat + drinken:  

Van de volgende gerechten en dranken kun jij gratis genieten:

  • Pannenkoeken naturel, met stroop of poedersuiker
  • Belegde broodjes met kaas, salami, ham of boterhamworst
  • Groentesoep of tomatensoep
  • Pasta met bolognese-, room- of vegetarische saus
  • Slush puppy (1x €1,50 voor het bekertje en vul vervolgens de hele dag gratis bij)
  • Koffie of thee
  • Patat met saus naar keuze
  • Kroket, frikandel of verrassingssnack (+ €1 per snack)
  • Ranja

Kijk voor meer informatie op de website van El Mundo Fantasia.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!