Entreeticket Adventure Minigolf in Warredal

Entreeticket Adventure Minigolf in Warredal

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entreeticket Adventure Minigolf in Warredal. Ga voordelig naar een Sport en spel in Neeroeteren BE aan een scherpe prijs.

Entreeticket Adventure Minigolf in Warredal: details

Wat? Koop je ticket voor Adventure Minigolf in Warredal met [korting] korting. Geldig t/m 1 november 2022. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 5.75 EUR in plaats van 9.00 EUR

Heb je een flinke dosis beginnersgeluk? Of zoek je een ideaal ontspanningsmoment midden in de ongerepte natuur? Onze Adventure Minigolf is een fantastische activiteit voor jong én oud! Het gloednieuwe golfterrein van maar liefst 10.000m² ligt verspreid over ons bosrijk domein. Sla een balletje in één van de 18 holes en maak kennis met de Limburgse Big Five. Kan je iedereen verslaan? Urenlang plezier gegarandeerd!

De minigolf is heel het jaar geopend tijdens de kantooruren. Bij stormweer of winterse neerslag is het terrein gesloten.

Bereikbaarheid

Je kunt bij Klimpark Warredal gratis de auto parkeren. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Klimpark Warredal.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!