Entree zwembad + sauna in Aqualand Keulen (2 personen)

Entree zwembad + sauna in Aqualand Keulen (2 personen)

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entree zwembad + sauna in Aqualand Keulen (2 personen). Ga voordelig naar een Wellness in Köln DE aan een scherpe prijs.

Entree zwembad + sauna in Aqualand Keulen (2 personen): details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Reserveren is niet nodig. Gratis t/m 2 jaar. Geldig t/m 20 december 2023

Nu aan slechts 43.90 EUR in plaats van 67.80 EUR

De waterwereld vormt het hart van Aqualand. Het is verdeeld in de bovenwaterwereld en de benedenwaterwereld. Hier kunnen zwemmers genieten van het warme water verrijkt met natuurlijke pekel onder de lichtovergoten koepel of ontspannen in een van de whirlpools. Een hoogtepunt van de waterwereld is de unieke poolbar, waar je kunt ontspannen en genieten van heerlijke cocktails direct in het water.

In totaal nodigen elf sauna’s en twee stoombaden uit om te ontspannen, de temperaturen variëren van een gematigde 65 graden tot een vurig hete 100 graden. Elke sauna heeft zijn eigen kenmerken, mooie uitzichten, ontspannende muziek of met zijn bijzondere afmetingen: sauna Colonia biedt plaats aan maximaal 120 personen en is daarmee de grootste evenementensauna van Keulen! Infusies met geuraroma’s, gemalen ijs of berkentakjes en zoutbehandelingen ronden de sauna-ervaring af.

Uitleg stoplichtsysteem

Het stoplichtsysteem op de website van Aqualand Keulen geeft aan of er op het desbetreffende moment nog plaatsen vrij zijn. Check voor jou bezoek dus altijd de stoplichten op hun homepage. Zo weet je hoe het er op dat moment uitziet; of er plekken beschikbaar zijn of dat het momenteel vol is. Kom je in het weekend rond 11:00/12:00 uur kan het zijn dat je er niet direct in komt en dat je wat langer moet wachten tot je naar binnen kunt.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden

Kijk voor meer informatie op de website van Aqualand Keulen

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Wellness voor een Wellness. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!