Entree subtropisch zwembad Tropiqua + sauna + friet en saus

Entree subtropisch zwembad Tropiqua + sauna + friet en saus

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entree subtropisch zwembad Tropiqua + sauna + friet en saus. Ga voordelig naar een Sport en spel in Veendam NL aan een scherpe prijs.

Entree subtropisch zwembad Tropiqua + sauna + friet en saus: details

Wat? Entree subtropisch zwembad Tropiqua + sauna + friet en saus met [korting] korting. Geldig t/m 7 juli 2023. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 7.00 EUR in plaats van 9.80 EUR

Beleef samen met het gezin een spetterend dagje weg in Veendam! In de exotische omgeving en door een watertemperatuur van 32°C waan je je bij Tropiqua in de tropen. Tropiqua beschikt over twee spannende glijbanen, wildwaterkreek en bubbelbaden. 

In de zomermaanden kun je buiten terecht in de heerlijk verwarmde buitenbaden. Daarnaast is er een groot klimtoestel, een zand- en watertafel en een airtrampoline op het buitenterrein. Trek gekregen? De deal is inclusief friet met saus.

Peuter- kleuterparadijs

Aan de allerkleinsten is ook gedacht! Het peuter- en kleuterparadijs is in ronde vormen gebouwd en kent verschillende waterdiepten. De interactieve speelobjecten, zoals de kinderglijbaan, de bedriegertjes, de speeltafel en de diverse speelobjecten zijn populair bij jonge kids. Zij kunnen hier veilig spelen en spetteren.

Sauna

Wil jij even heerlijk ontspannen? Breng een bezoek aan de kleurensauna, Turks stoombad en Finse sauna. Afkoelen doe je in het dompelbad en daarna kom je volledig tot rust in de relaxruimte.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden

Kijk voor meer informatie op de website van Tropiqua

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!