Entree, inclusief ranja + friet + ijsje Beleefboerderij De kleine Carrousel

Entree, inclusief ranja + friet + ijsje Beleefboerderij De kleine Carrousel

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entree, inclusief ranja + friet + ijsje Beleefboerderij De kleine Carrousel. Ga voordelig naar een Dierentuin in Laren NL aan een scherpe prijs.

Entree, inclusief ranja + friet + ijsje Beleefboerderij De kleine Carrousel: details

Wat? Koop je tickets met [korting] korting. Inclusief glas ranja, friet met mayonaise en waterijsje. 3 maanden geldig. Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar.

Nu aan slechts 5.95 EUR in plaats van 8.50 EUR

Beleefboerderij De kleine Carrousel in Laren is de perfecte plek om een dag door te brengen met het gezin. Op een oppervlakte van bijna 4 hectare val je van de ene verrassing in de andere: op elke plek is iets nieuws te ontdekken! 

Kinderboerderij 

Op de kinderboerderij wonen meer dan 100 dieren! Kom kijken bij de geiten, schapen, koeien, pony’s, varkens, ezels, knuffelkonijnen, alpaca’s en vele andere dieren! De dieren hebben alle ruimte om lekker te scharrelen en te lummelen. Op de knuffelweide en in de knuffelhoek mag je de dieren aanraken, aaien en vertroetelen. 

Speelweide

Overal rondom de boerderij vind je speeltoestellen en speelplekken. Een ritje in de zweefmolen mag zeker niet ontbreken: De kleine Carrousel! Verder vind je op de grote speelweide o.a. een klimtractor, springkussen, verschillende balspellen en schommels. Overal op het erf vind je de leukste verrassingen. Lukt het jou om het evenwichtsparcours af te leggen? Andere tips: de zandbak met zand- en waterspel, de kabelbaan, kikkerglijbaan, wilgenhutten, reuzenblokken en het Ot-en-Sienplein met oud-Hollandse spelletjes!

Lunchroom 

Door al het spelen en knuffelen met de dieren krijg je natuurlijk trek! De deal is inclusief glas ranja, friet met mayonaise en waterijsje. Schuif gezellig aan in de lunchroom of geniet op het terras. In de lunchroom is er ook gezellig speelhoek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Bereikbaarheid

Beleefboerderij De kleine Carrousel is met de auto, de fiets en te voet goed bereikbaar. Vanwege de ligging zijn ze niet met het openbaar vervoer te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Beleefboerderij De kleine Carrousel. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Dierentuin voor een Dierentuin. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!