Entree + huur rolschaatsen bij Skate Fever

Entree + huur rolschaatsen bij Skate Fever

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entree + huur rolschaatsen bij Skate Fever. Ga voordelig naar een Sport en spel in Capelle a/d IJssel NL aan een scherpe prijs.

Entree + huur rolschaatsen bij Skate Fever: details

Wat? Entree + huur rolschaatsen bij Skate Fever in Capelle a/d IJssel met [korting] korting. Geldig t/m 1 december 2022. Vanaf 18 jaar.

Nu aan slechts 9.95 EUR in plaats van 15.00 EUR

Skate Fever is dé indoor rolschaatsbaan/roller disco van Nederland. De ideale plek om actief met vrienden, collega’s en familie uit te gaan. Met een ruim vloeroppervlak, spetterende lichteffecten en swingende disco muziek is stilstaan onmogelijk. Skate Fever is voor iedereen die van bewegen, gezelligheid en uitgaan houdt. Ze beschikken over een bar en snackbar waar je allerlei soorten hapjes, drankjes en snacks kan bestellen. Laat je verrassen en kom langs!

Openingstijden

  • Vrijdag: 18:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag: 18.00 – 24.00 uur
  • Zondag: 17.00 – 21.00 uur

Bereikbaarheid

Je kunt gratis de auto parkeren bij Skate Fever. Met de metro- en busstation om de hoek is het eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Skate Fever. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!