Entree + Halotherapie bij Elaisa Energetic Wellness

Entree + Halotherapie bij Elaisa Energetic Wellness

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Entree + Halotherapie bij Elaisa Energetic Wellness. Ga voordelig naar een Wellness in Dilsen-Stokkem NL aan een scherpe prijs.

Entree + Halotherapie bij Elaisa Energetic Wellness: details

Wat? Entree + Halosessie (50 min) bij Elaisa Energetic Wellness in Dilsen-Stokkem met [korting] korting. Geldig t/m 15 juni 2022. Gratis parkeren. Dagelijks geopend.

Nu aan slechts 59.00 EUR in plaats van 68.00 EUR

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf. Elaisa staat voor Egypte – Lemuria – Atlantis – Inner Source Activation.

In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt de wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie. Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt het uiteenlopende aanbod, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness. Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering. Bekijk hier het gehele aanbod. 

Halotherapie (50 minuten)

De hele Elaisa halokamer is bekleed met minerale zoutstenen en zoutkorrels uit de Himalaya waardoor er een uniek lichaam herstellend microklimaat heerst. Gedurende de sessie (50 minuten) wordt de lucht van de zoutkamer beneveld met medicinaal zout wat de doeltreffendheid van de sessie ondersteunt. 

De halobeleving is een zacht wegdroom moment in een zuiverend en helend klimaat. Gedurende de hele sessie kan je languit ontspannen, al dan niet genietend van een schitterende artistieke natuurfilm of gewoon, wegdromend, de ogen sluitend.

Het doel van een Halosessie is je gezondheid te bevorderen en rust te geven aan lichaam en geest. Halotherapie helpt bij ademhalingsproblemen, chronische verkoudheid, bronchitis, astma, hooikoorts en huid problemen. Halotherapie verlicht ook de stress en het bevordert de slaap. Bovendien maakt het ons immuunsysteem weerbaarder, verbetert het de longfunctie daar het zout antibacterieel werkt.

Badkledingdag

Iedere woensdag en donderdag, elke éérste zaterdag, en derde zondag van de maand is het badkledingdag. Op een badkledingdag is badkleding in alle wellnessfaciliteiten verplicht. Hieronder valt ook het saunalandschap. Op alle andere dagen is badkleding niet toegelaten.

Bereikbaarheid

Je kunt de auto gratis parkeren op de parking van Terhills. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website Elaisa Energetic Wellness

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Wellness voor een Wellness. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!