Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert

Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert. Ga voordelig naar een Concerten in aan een scherpe prijs.

Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert: details

Wat? Eerste rang ticket voor Het Bowie Concert in Amsterdam, Rotterdam of ‘s-Hertogenbosch met [korting] korting. De show duurt inclusief pauze circa 150 minuten.

Nu aan slechts 49.50 EUR in plaats van 69.00 EUR

Heroes, China Girl, Under Pressure en This Is Not America. David Bowie is een iconische wereldster die bepalend is geweest voor de recente popgeschiedenis. In januari 2021 was het precies vijf jaar geleden dat de zanger overleed. Door de Corona pandemie herdenken we Bowie echter een jaar later, in januari 2022. Het wordt een waardig eerbetoon waarbij topmusici zijn allergrootste hits vertolken. Een live band zorgt samen met een ongeëvenaard decor voor een spectaculaire ode aan één van de meest legendarische artiesten aller tijden. Onder de naam ‘Het BOWIE Concert’ is deze unieke show te zien in Amsterdam (AFAS Live), Den Bosch (Mainstage) en Rotterdam (Ahoy – RTM stage).

Er is bijna twee jaar gewerkt aan de creatie van Het BOWIE Concert’. Dit unieke eerbetoon wordt uitgevoerd door een cast van ruim vijftien artiesten. Ze zijn na een langdurig en zorgvuldig uitgevoerd auditieproces gecast voor deze bijzondere concertreeks. Ook het decor en de effecten zijn uniek. Het repertoire van David Bowie verdient dat en is niet zonder reden onderdeel geworden van het collectieve geheugen. De van oorsprong Britse zanger heeft de muziekgeschiedenis blijvend veranderd. Met zijn nummers, zijn verhaal en zeker ook door zijn bij vlagen excentrieke verschijning. Al deze elementen komen tijdens ‘Het BOWIE Concert’ voorbij. De absolute hoofdrol is echter weggelegd voor de muziek. Tijdens het ruim twee uur durende concert worden alle iconische hits in de oorspronkelijke versies gespeeld. Van ‘Space Oddity’ tot ‘Let’s Dance’ en ‘Life on Mars’. De show is daarmee een onvergetelijke reis terug in de tijd en een feest der herkenning voor elke Bowie fan. Drie verschillende zangers – twee mannen en een vrouw – vertolken elk een andere periode uit het leven van Bowie. Cabaretier en muziekkenner Vincent Bijlo rijgt alle nummers vakkundig en als een ware ‘rode draad’ aaneen. Informatief, verrassend en met veel humor. ‘Het BOWIE Concert’ is het grootste eerbetoon aan David Bowie aller tijden en daarmee een absoluut ‘must see’ show voor elke liefhebber.

Kijk voor meer informatie op de website van Het Bowie Concert. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!