Eerste rang ticket The Music of Simon & Garfunkel

Eerste rang ticket The Music of Simon & Garfunkel

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eerste rang ticket The Music of Simon & Garfunkel. Ga voordelig naar een Concerten in aan een scherpe prijs.

Eerste rang ticket The Music of Simon & Garfunkel: details

Wat? Eerste rang ticket The Music of Simon & Garfunkel met [korting] korting. Te zien in Amsterdam en Den Haag. Data: 24 en 29 mei 2022.

Nu aan slechts 51.75 EUR in plaats van 69.00 EUR

Revival band keert terug naar Amsterdam en Den Haag na mega successen

Bright Eyes, Mrs Robinson en Scarborough Fair. De muziek van Simon & Garfunkel is legendarisch. Op 24 mei brengt de Simon & Garfunkel Revival band een groots eerbetoon aan dit illustere duo in Het Concertgebouw in Amsterdam en op 29 mei in het World Forum Theater in Den Haag. De musici vertolken het beroemde repertoire op onnavolgbare wijze. Ze wisten al eerder het Nederlandse publiek te veroveren met hun bijzondere sound die vrijwel niet van het origineel te onderscheiden is. Alle grote hits van Simon & Garfunkel komen voorbij tijdens dit bijzondere concert dat liefhebbers van dit genre niet mogen missen. De voorstelling is dan ook een ware ode aan de unieke stijl en de uitzonderlijke klasse van het beroemde duo.

De kwaliteit van The Simon & Garfunkel Revival Band is uitzonderlijk hoog. Ze benaderen het geluid van de ‘echte’ Simon & Garfunkel op een verbluffende manier. Niet voor niets weten fans al jaren massaal de weg naar hun concerten te vinden. Inmiddels hebben al meer dan 250.000 muziekliefhebbers in Europa de concerten van de muzikale talenten van de Simon & Garfunkel Revival Band bezocht. Op verzoek van de vele fans in Nederland keren ze daarom eenmalig terug naar het prestigieuze podium van Het Concertgebouw en het World Forum Theater in Den Haag. Op uitmuntende wijze vult het gezelschap een avond met de heerlijke muziek van het wereldberoemde duo. Er bestaat onder kenners geen twijfel over: De zang van leadzangers Michael Frank en Guido Reuter komt vrijwel exact overeen met de stemmen van Paul Simon en Art Garfunkel. Ze bespelen daarnaast ook nog eens begenadigd op meerdere instrumenten. Daarmee zijn alle ingrediënten aanwezig voor een spectaculair optreden.

Concertgebouw

Tijdens ‘The Music of Simon & Garfunkel’ vertolkt de tribute band alle wereldberoemde hits van Simon & Garfunkel. Onder meer ‘Scarborough Fair’ en ‘Bright Eyes’, maar ook klassiekers als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Boxer’, ‘The Sound of Silence’ en het opzwepende ‘Cecilia’. De ‘echte’ Simon & Garfunkel gingen al in 1970 uit elkaar. Het duo gaf hierna nog slechts enkele concerten buiten Europa. Dankzij de The Simon & Garfunkel Revival Band kan het Nederlandse publiek nu eindelijk weer van hun grandioze muziek genieten. En bovendien in de prachtige ambiance van Het Concertgebouw en het World Forum Theater in Den Haag. De voorstelling ‘The Music of Simon & Garfunkel’ mogen fans dan ook zeker niet missen.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!