Eerste rang ticket Staying' Alive with the Bee Gees

Eerste rang ticket Staying' Alive with the Bee Gees

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eerste rang ticket Staying’ Alive with the Bee Gees. Ga voordelig naar een Concerten in aan een scherpe prijs.

Eerste rang ticket Staying’ Alive with the Bee Gees: details

Wat? Eerste rang ticket Staying’ Alive with the Bee Gees met [korting] korting. Te zien in Amsterdam en Den Haag. Data: 28 en 30 mei 2022.

Nu aan slechts 51.75 EUR in plaats van 69.00 EUR

Staying’ Alive with the Bee Gees in Amsterdam & Den Haag

Jive Talking, You Should Be Dancing en Night Fever. Het repertoire van The Bee Gees is wereldberoemd. Stil zitten is dan ook onmogelijk bij Staying’ Alive with the Bee Gees in het Amsterdamse Concertgebouw en het World Forum Theater in Den Haag. Dit wervelende concert is een groots eerbetoon aan deze iconische popgroep die de muziekgeschiedenis blijvend veranderd heeft.

The Bee Gees passen in een rij van illustere bands die onderdeel zijn geworden van het collectieve geheugen. En zeker niet alleen van muziekliefhebbers. Het unieke stemgeluid van Barry, Maurice en Robin Gibb heeft voor een eindeloze rij hits gezorgd. Ooit begonnen de broers als een Boyband met de naam ‘The Rattlesnakes’, dat werd al snel gewijzigd in ‘The Bee Gees’. De definitieve doorbraak volgde met de soundtrack van Saturday Night Fever in 1977. Een disco classic die nog steeds immens populair is. De kenmerkende hoge stemmen van de broers werden hun handelsmerk. Er volgde een lange rij mega hits die allemaal voorbij komen tijdens de concertreeks Staying’ Alive with the Bee Gees in Amsterdam en Den Haag. Deze voorstelling kan met recht het grootste eerbetoon aan deze popgroep aller tijden in Nederland genoemd worden. Rode draad in de voorstelling is het album Main Course van the Bee Gees dat in 1975 verscheen. Er staan beroemd geworden songs op zoals Jive Talkin, Nights on Broadway en Come on Over. Het album vormt de kapstok waaraan alle bekende nummers van de groep zijn opgehangen. Het concert is dan ook een heerlijk nostalgisch feest der herkenning voor liefhebbers van dit genre. Staying’ Alive with the Bee Gees is een onvergetelijke reis terug in de tijd die je niet mag missen.

Barbara Streisand

Niet alleen de muziek van the Bee Gees zelf komt voorbij tijdens het concert. De gebroeders Gibb schreven tijdens hun lange carrière ook muziek voor anderen. Onder meer voor Barbara Streisand. De Nederlandse zangeres Patricia van Haastrecht neemt dit repertoire voor haar rekening en vertolkt op verbluffende wijze enkele van de grootste Streisand hits die door the Bee Gees zijn geschreven. Van Haastricht – bekend van onder meer The Voice of Holland en We Want More – is niet de enige topper op het podium van Staying’ Alive with the Bee Gees. Vocalisten John Vooijs, Bastiaan Mulder en Ruben Tarmidi maken samen met de LA Live van o.l.v. Jan-Peter Bast de bezetting compleet. Samen zorgen ze voor een muzikale avond vol vocaal vuurwerk waarbij de gangpaden als dansvloer zullen fungeren. Mis het niet!

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!