Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben

Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben. Ga voordelig naar een Concerten in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben: details

Wat? Eerste rang ticket Michael Jackson Starring Ben met [korting] korting. Te zien in Amsterdam. Data: 23 mei 2022.

Nu aan slechts 51.75 EUR in plaats van 69.00 EUR

Magisch eerbetoon aan Michael Jackson in Amsterdam

De locatie is minstens zo uniek als de voorstelling zelf. In het Concertgebouw in Amsterdam vindt op maandag 23 mei een magisch muzikaal eerbetoon plaats aan Michael Jackson. De ‘King of Pop’ overleed onverwachts in 2009 maar zijn hits leven voort. Tijdens de meermaals bekroonde voorstelling ‘Michael starring Ben’ komen de moves, muziek en hits van de ster op onnavolgbare wijze tot leven. In de setting van het prachtige Concertgebouw zorgt dat voor een unieke en intense belevenis. Geniet van iconische nummers als Thriller, Beat it en Man in the Mirror die worden uitgevoerd door internationale top musici!

De voorstelling ‘Michael starring Ben’ komt oorspronkelijk uit Engeland. Daar veroverde de hit productie onder meer West End in Londen en zorgde voor juichende kritieken. ‘Je mag dit niet missen’, scheef The Telegraph. En daarmee is geen woord teveel gezegd. De rol van Michael Jackson wordt vertolkt door de Britse zanger Ben Bowman. Hij is veel meer dan simpelweg een imitator van Michael. Alle bewegingen, intonaties, moves en routines zijn vrijwel identiek. Telkens weer vergeet het publiek dat het om een tribute artiest gaat. Dit bijzondere talent geeft de voorstelling ‘Michael starring Ben’ het karakter van een echt en authentiek concert. Het is daarmee de ultieme Jackson ervaring voor alle fans. Tel daarbij de onnavolgbare setting van Het Concertgebouw op en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spectaculaire muzikale avond. Hoofdrol is weggelegd voor de muziek. Die wordt naast leadzanger Bowman uitgevoerd door een grote live band. Daarnaast worden spectaculaire kostuums en special effects toegepast. Smooth Criminal, Remember the time, Heal the World, They Don’t Care About us en Black or White. Alle iconische hits die Michael Jackson de status van ‘King of Pop’ gaven komen voorbij. Mis het niet! De beschikbaarheid is gelimiteerd.

Over Michael Jackson

Michael Jackson is onderdeel geworden van de internationale popcultuur. Hij was een pionier waar het ging om onder meer de ontwikkeling van videoclips. Zijn werkwijze werd al snel veelvuldig gekopieerd. Jackson maakte aanvankelijk carrière als onderdeel van The Jackson 5, een formatie samen met zijn broers. Samen zijn ze verantwoordelijk voor een groot aantal Motown hits. Begin jaren zeventig ging Michael solo verder en de rest is geschiedenis. De zanger bewees zichzelf als een ware  hit machine met een zeer karakteristieke presentatie waarbij zijn unieke dans moves een bepalende rol speelden. Hij was ook veelvuldig onderdeel van wilde speculaties in de media als gevolg van zijn turbulente privé leven. In 2009 overleed de ster als gevolg van een hartstilstand. De miljoenen fans over de hele wereld koesteren vooral de herinneringen aan zijn sensationele muziek. Die muziek brengt ‘Michael starring Ben’ nu op onnavolgbare wijze tot leven in Het Concertgebouw in Amsterdam.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Concerten voor een Concerten. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!