Eentreeticket Japan Light & Food Festival Amsterdam

Eentreeticket Japan Light & Food Festival Amsterdam

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eentreeticket Japan Light & Food Festival Amsterdam. Ga voordelig naar een Beurzen in Amsterdam NL aan een scherpe prijs.

Eentreeticket Japan Light & Food Festival Amsterdam: details

Wat? Koop je tickets voor Silent Disco bij Japan Light & Food Festival in Zaandam met [korting] korting. Geldig 13 of 14 mei. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 6.95 EUR in plaats van 10.50 EUR

Bereid je voor op een unieke en betoverende ervaring tijdens het Japan Light & Food Festival met een Silent Disco! Het is een feest waarbij je volledig opgaat in de sfeer en de omgeving. Ontdek de Japanse cultuur op een nieuwe manier en beleef een avond vol plezier en vreugde. Kom en ervaar de magie van de Silent Disco bij het Japan Light & Food Festival, te bezoeken op 13 of 14 mei 2023!

Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid van de Silent Disco. Met een hoofdtelefoon op kun je dansen op de beat van je favoriete muziek zonder dat iemand anders je stoort. Het is een feestje waarbij de muziek alleen voor jou is! Iedereen die dol is op lekker eten en mooie lichtjes kan zijn hart ophalen bij het Japan Light & Food Festival. Bewonder een tal aan lichtkunstwerken, drink een theetje bij een Japans theehuis en geniet van heerlijke verse creaties. Zing jouw favoriete nummers tijdens karaoke en ga met de voetjes van de vloer. 

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Japan Light & Food Festival. 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beurzen voor een Beurzen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!