Een fantastische voorstelling bij Kerstcircus Enschede

Een fantastische voorstelling bij Kerstcircus Enschede

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Een fantastische voorstelling bij Kerstcircus Enschede. Ga voordelig naar een Circussen in Enschede NL aan een scherpe prijs.

Een fantastische voorstelling bij Kerstcircus Enschede: details

Wat? Geniet van hét winterevenement van Twente! Koop je tickets met 49% korting op Tripper.nl

Nu aan slechts 15.00 EUR in plaats van 29.50 EUR

Kerstcircus Enschede pakt flink uit! 

Van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 vindt de eerste editie van Kerstcircus Enschede plaats. De absolute wereldtop op het gebied van circus komt in deze periode naar het Oosten van het land in een rijkelijk in kerstsferen gedecoreerd tentencomplex.

Circussterren schitteren in Enschede! Een unieke act met laserlicht, dravende paarden, dolkomische clowns, vliegende papegaaien, de beste kledingillusie ter wereld en adembenemende trapezes. Beleef een fantastische en flitsende voorstelling met de allerbeste circusartiesten van dit moment! Kerstcircus Enschede staat garant voor een onvergetelijke circuservaring met de hele familie. Mis het niet!

Gezellige voortent en kinderboerderij

Naast een grandioze voorstelling biedt Kerstcircus Enschede nog meer! In de gezellige voortent zijn de lekkerste hapjes en drankjes te vinden. En knuffel elke dag van 10:00 tot 20:00 met de dieren uit de ‘Kerstcircus Enschede Kinderboerderij’. In deze kinderboerderij zijn dieren te vinden die niet optreden in de voorstelling, maar die het heerlijk vinden om geknuffeld te worden. Ongeacht of men in het bezit is van een entreekaart voor de circusvoorstelling; de kinderboerderij is voor iedereen GRATIS te bezoeken!

Voorstellingen

De voorstellingen vinden van 21 december 2019 tot en met 5 januari 2020 plaats om 11.00 en 15.00. Hierbij zijn enkele uitzonderingen:

  • Zaterdag 21 december 2019: 13.00 en 20.00 (première) 
  • Zaterdag 28 december 2019: 11.00, 15.00 en 19.30
  • Dinsdag 31 december 2019: geen voorstellingen
  • Woensdag 1 januari 2020: geen voorstellingen
  • Zaterdag 4 januari 2020: 11.00, 15.00 en 19.30

Bereikbaarheid

Kerstcircus Enschede is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van het Kerstcircus Enschede

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Avondje uit > Circussen voor een Circussen. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!