Eén en al avontuur in Klimpark SnowWorld Landgraaf

Eén en al avontuur in Klimpark SnowWorld Landgraaf

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Eén en al avontuur in Klimpark SnowWorld Landgraaf. Ga voordelig naar een Sport en spel in Landgraaf NL aan een scherpe prijs.

Eén en al avontuur in Klimpark SnowWorld Landgraaf: details

Wat? Met 32% korting klimmen, tokkelen, rodelen en genieten van de prachtige natuur van Limburg in één van Europa’s grootste klimparken!

Nu aan slechts 16.95 EUR in plaats van 24.95 EUR

Klimpark SnowWorld Landgraaf is het grootste klimpark van Europa en beslaat een oppervlakte van ongeveer 25.000 m2. Naast het klimpark maken ook een spectaculaire Alpine Coaster, een Adventure Trail en zes spannende Ziplines onderdeel uit van het totale park. Je begint de dag op het startplateau van het klimpark waar je een helm opzet en een gordel om krijgt. Vervolgens krijg je een korte uitleg over de regels in het klimpark en wordt de leeflijn aan de kabel bevestigd. Daarna begint de pret! Je hebt de keuze uit verschillende makkelijke en moeilijke routes op 8 en 12 meter hoogte. Wie wil kan onderweg nog van moeilijkheidsgraad wisselen. De 34 Noorse boomstammen zijn op twee niveaus met elkaar verbonden met touwen, ladders en obstakels.

Adventure Trail

Dit geheel nieuwe aangelegde pad langs het Klimpark neemt je mee op avontuur en vertelt je een stukje geschiedenis over het mijnverleden van de Wilhelminaberg. Er zijn 2 verschillende wandelroutes, de trail is dagelijks geopend en gratis toegankelijk.

Zipline 

Nadat je de Adventure Trail hebt afgelegd wil je natuurlijk ook weer beneden komen. Dat gaat heel gemakkelijk met de Ziplines. Volledig gezekerd beklim je de eerste houten tipi, waarna het avontuur van start gaat. De 6 tipi’s zijn met elkaar verbonden door tokkelbanen. Met snelheden tot 50 kilometer per uur zijn de afdalingen vooral erg spannend! 

Alpine Coaster 

Neem plaats in de Alpine Coaster voor een spectaculaire, zinderende afdaling. De Coaster Carts brengen je in een mum van tijd naar de top van de Wilhelminaberg waar je in duizelingwekkende vaart weer afdaalt. Spannend is ook de 360° bocht waar je maar liefst tien meter boven de grond hangt. 

Belangrijke informatie 

Voor het klimpark gelden enkele kledingvoorschriften. Zo wordt sportieve kleding aangeraden en zijn sportieve schoenen verplicht. Slippers, sandalen, rokjes, jurkjes, sieraden en los gedragen lange haren zijn niet toegestaan. 

Bezoekers met relevante medische aandoeningen wordt afgeraden deel te nemen aan de activiteiten. Deelname is op eigen risico, SnowWorld is niet aansprakelijk voor het ontstaan en/of de verergering van klachten en/of aandoeningen. 

Het Klimpark blijft bij de meeste weersomstandigheden gewoon open. Zelfs in de regen is het klimmen een geweldige belevenis! Weet je niet zeker of het weer het wel toelaat om te klimmen, neem dan gerust contact met ons op. 

Bereikbaarheid

SnowWorld Klimpark Landgraaf is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren nabij het park kan voor €3 per auto. 

Kijk voor meer informatie op de website van SnowWorld Kimpark Landgraaf.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Sport en spel voor een Sport en spel. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!