Een avontuurlijke overnachting in Burgers' Zoo Camp

Een avontuurlijke overnachting in Burgers' Zoo Camp

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Een avontuurlijke overnachting in Burgers’ Zoo Camp. Ga voordelig naar een Vakantie in Arnhem NL aan een scherpe prijs.

Een avontuurlijke overnachting in Burgers’ Zoo Camp: details

Wat? Overnacht 1 nacht in een Awaji tent voor 4 personen met [korting] korting. Inclusief ontbijt, diner en toegang tot Burgers’ Zoo. Gratis parkeren.

Nu aan slechts 325.00 EUR in plaats van 440.00 EUR

Avontuurlijk overnachten in Burgers’ Zoo in een luxe tent? Dat kan op de pop-up camping Burgers’ Zoo Camp! Je verblijf is inclusief ontbijt, entree en diner (excl. dranken). Bovendien kun je ’s avonds een indrukwekkende wandeling door het dierenpark maken met een dierentuingids. Het aantal safaritenten is beperkt, dus boek nu en kom écht wildkamperen op Burgers’ Zoo Camp in Arnhem!

Awaji & Pharaoh – 4 personen

De Awaji tent is geschikt voor 4 personen. De tent beschikt over 2 losse bedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden en leefruimte voor in de tent. Naast de Awaji staat 1 Pharaoh bijzettent met daarin twee matrassen. De Awaji beschikt over een stroomaansluiting, koelkastje, slotje om af te sluiten en een tafeltje met stoelen. De tent staat iets van de grond. Bij aankomst zijn de bedden standaard opgemaakt.

Daarnaast is het mogelijk om een kinderbedje bij te boeken voor €12,50. Dit bestaat uit een camping bedje inclusief matrasbodem, geschikt voor kinderen tot en met ongeveer 3 jaar (15kg). Voor €6,50 per persoon kun je ook een handdoekenpakket huren. Deze bestaat uit één grote en één kleine handdoek. Je kunt hiervoor contact opnemen met Burgers’ Zoo Camp.

Op Avond-Avontuur in de zoo

Na het diner ga je onder begeleiding van een gids op pad door een deel van het verlaten dierenpark in een bijzondere, ontspannen sfeer! Hoe gedragen de dieren zich eigenlijk als alle dagbezoekers het park weer hebben verlaten? Sommige dieren zoeken alvast een slaapplaats op, terwijl andere dieren juist actiever beginnen te worden. En hoe slapen de verschillende diersoorten? Het avondprogramma is geschikt voor alle leeftijden.

Ontbijt & Diner

Op een dag vol activiteiten en avontuur geniet je op het Safari Terras van heerlijke gerechten. Er wordt altijd gewerkt met dagverse, ambachtelijke producten. Geniet met het hele gezin van een smakelijk ontbijt en diner, terwijl je op de safari de hoefdieren ziet rond lopen! 

Het ontbijt vindt plaats van 7:30 uur tot 9:00 uur in het Safari Restaurant en is inclusief drankjes. Je kunt tijdens het ontbijtbuffet genieten van alles wat er op het menu te vinden is. Tijdens het diner kun je genieten van een buffet. Je kunt onbeperkt de keuze maken uit het buffet met verse gerechten. Na afloop reken je slechts de drankjes af. Allereerst kun je naar hartenlust kiezen uit een gevarieerd saladebuffet met onder andere gemengde salade, komkommersalade, gebakken champignons, aubergine, koolsalade, rode bietensalade en bijvoorbeeld aardappelsalade. Daarnaast wordt er gezorgd voor een variatie aan verse, zelfgemaakte soepen en een scala aan warme gerechten: denk hierbij aan pasta bolognese, frietje stoofvlees en kroketten. Ook aan de nagerechten is gedacht. Je kunt kiezen voor een verse fruitsalade, maar ook uit yoghurt, vruchtenkwark of het dessert van de dag. En natuurlijk behoort een keuze uit de ijsvriezer ook tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Burgers’ Zoo Camp. 

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Vakantie voor een Vakantie. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!