Dutch Husky Experience + High Tea

Dutch Husky Experience + High Tea

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Dutch Husky Experience + High Tea. Ga voordelig naar een Uitstapjes in Epe NL aan een scherpe prijs.

Dutch Husky Experience + High Tea: details

Wat? Koop je tickets voor een Dutch Husky Experience + High Tea met [korting] korting. Na aankoop 2 maanden geldig. Mobiel scanbaar.

Nu aan slechts 39.95 EUR in plaats van 49.95 EUR

In een ontspannen sfeer op de prachtige plek in Epe, midden in de Veluwse bossen, word je enthousiast begroet door de husky’s. Bij aankomst dien je er rekening mee te houden dat knuffelen, vieze handen, gezelligheid en husky haren op de kleding bij vertrek verplicht zijn. Het is namelijk verboden om te kijken met je handen in je zakken. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden.

Fraaie foto’s van jou en je favoriete husky’s worden gemaakt en binnen 24 uur ontvang je de mooiste shots digitaal in een fotoalbum. Daarnaast nemen de begeleiders je graag mee voor een korte husky hike in de bossen. Het kan echter voorkomen dat ze in de lente en zomer extra rekening moeten houden met de gezondheid van de honden. Bij een te hoge temperatuur blijf je gewoon lekker op de locatie en krijg je extra knuffeltijd.

Terwijl je geniet van alle zoetige en hartige lekkernijen, vertellen de begeleiders over hun avonturen met de husky’s. De husky’s staan stuk voor stuk te springen om al jouw aandacht op te eisen. Dus kom gezellig chillen, hiken en high tea’en tussen de Siberische husky’s bij Dutch Husky Experience.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Dutch Husky Experience.

 

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Uitstapjes voor een Uitstapjes. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!