Duo ontspanningsarrangement + high tea bij Nail & Beautypoint Hoogeveen

Duo ontspanningsarrangement + high tea bij Nail & Beautypoint Hoogeveen

Rubriek
Webshop

Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Duo ontspanningsarrangement + high tea bij Nail & Beautypoint Hoogeveen. Ga voordelig naar een Beautybehandeling in Hoogeveen NL aan een scherpe prijs.

Duo ontspanningsarrangement + high tea bij Nail & Beautypoint Hoogeveen: details

Wat? Geniet samen van een duo ontspanningsarrangement inclusief high tea met [korting] korting bij Nail & Beautypoint in Hoogeveen. 3 maanden geldig.

Nu aan slechts 23.50 EUR in plaats van 73.00 EUR

Ben je toe om er samen even tussen uit te gaan? Geniet dan met je moeder, je dochter, je vriendin, je zus of je partner van een duo ontspanningsarrangement inclusief high tea bij Nail & Beautypoint in Hoogeveen. Het arrangement bestaat uit verschillende behandelingen. Gezicht: een reiniging, dieptereiniging, masker, hoofdmassage en dag verzorging. Verder krijg je ook een heerlijke ontspanningsmassage van de rug. Na de behandeling van het gezicht kan de huid roze tot rood kleuren. Dit trekt weg in 1 tot 2 dagen.  

Massage

Een massage is het ultieme middel om even helemaal tot ontspanning te komen. Wist je dat een massage ook erg gezond is? bij een massage worden alle blokkades in de spieren opgeheven en het zorgt voor een betere uitstoot van afvalstoffen. De schoonheidsspecialistes zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende vormen van massages. Ze voldoen aan jou wensen. Bij de ontspanningsmassage wordt er gebruik gemaakt van ontspannende massagegrepen.

High tea

Je kunt heerlijk genieten van je high tea bij lunchroom De Pulle. Je geniet van hartige en zoete huisgemaakte specialiteiten. Thee is onbeperkt. Dat wordt genieten!

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van Nail & Beautypoint.

Ga snel kijken voor meer informatie en ga voordelig op uitstap.

Indien hierboven velden blanco zijn wil dit zeggen dat deze informatie onbekend is voor pretparkticketskorting. Op zoek naar meer goedkope Dagje weg > Beautybehandeling voor een Beautybehandeling. Surf dan ook zeker verder op onze website.

 


Pretpark aanbieding hier verder bekijken

Rubriek
Webshop

Bookmark and Share

Dagje weg tips, aanbiedingen, acties en kortingen


Niet gevonden wat je zoekt? Klik dan verder op onderstaande link!

Alle pretpark aanbiedingen met korting of acties en tips voor een leuk dagje weg!